SPORTURI  »  BASCHET  »  TRANSFER

Supertransfer reuşit de echipa de baschet a Stelei » Au luat un jucător care a strîns 4 sezoane în Euroligă

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 20 iulie 2014 20:59

Echipa de baschet masculin a Stelei a reuşit transferul jucătorului american Travis Watson, care a evoluat anterior timp de patru sezoane în Euroligă. 

Americanul Travis Watson are 33 de ani şi măsoară 2.03 metri înălţime. Jucătorul poate evolua ca extremă de forţă sau pivot.

În ultimul sezon a jucat în Elveţia, la Lugano Tigers, iar în carieră a bifat patru stagiuni în Euroligă cu echipele Bologna, AJ Milano (ambele din Italia), respectiv Zalgiris Kaunas (Lituania), evoluînd în 62 de partide la nivel european.

Americanul a mai fost component al echipei Panionios (Grecia) şi al formaţiei Hapoel Ierusalim (Israel). Cu Zalgiris a cîştigat titlul naţional şi Cupa Lituaniei, dar şi Liga Baltică de două ori.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
bobbysiany
bobbysiany  •  21 Iulie 2014, 09:03

Ce transferuri a facut Asesoft, si cate... Iar voi spuneti de asta ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează