SPORTURI  »  BASCHET  »  ALEGERI

Surpriză la alegerile Federației Române de Baschet » Carmen Tocală intră în cursă!

Carmen Tocală în timpul unei conferințe de presă
Carmen Tocală în timpul unei conferințe de presă

Articol de - Publicat joi, 25 martie 2021 16:50 / Actualizat joi, 25 martie 2021 16:52

Fosta președintă a Federației Române de Baschet și-a depus candidatura pentru un nou mandat, nemulțumită de starea actuală a sportului pe care l-a practicat și l-a condus

Într-un an în care mai toate federațiile sportive din România își aleg noua conducere, lupta pentru postul cel mai înalt în baschet este cea mai aprigă. Cinci candidații s-au înscris până acum în cursa care se va decide pe 15 aprilie. Ultima pe listă este Carmen Tocală, cea care a condus acest for între 2005 și 2012. Ea îi are drept contracandidați pe Adrian Voinescu, Virgil Stănescu, Cătălin Burlacu și Ștefan Săndulache. Doritorii se mai pot înscrie pentru postul de președinte până cu zece zile înainte de organizarea alegerilor. 

Federația Română de Baschet este condusă din 2013 de către Horia Păun, care-l sprijină la alegerile din acest an pe Adrian Voinescu. 

Motiv întemeiat

Carmen Tocală, 59 de ani, este din 2013 vicepreședintă la FIBA Europe. "Deageaba am eu o funcție într-un for european dacă baschetul românesc o ia la vale", a spus Tocală. Fosta președintă s-a arătat nemulțumită de ultimele rezultate ale echipelor naționale. De asemenea, Tocală a fost președintă a Autorității Naționale pentru Tineret și Sport, dar și secretar de stat în Ministerul Tineretui și Sportului între 2013 și 2016.

Citește mai multe știri din baschet:

Federația cu statut discriminatoriu » Persoanele de peste 60 de ani nu pot candida la alegeri!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează