BASCHET  ·  THE LAST DANCE

THE LAST DANCE // Impresionant! A fost difuzat în premieră video-ul complet » Michael Jordan plânge pe podeaua vestiarului după ce a luat titlul, la 3 ani de la uciderea tatălui său

Michael Jordan +19 FOTO
Michael Jordan

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2020 17:06

În documentarul „The Last Dance” a fost publicată în premieră partea audio care însoțește o imagine memorabilă cu Michael Jordan.

  • The Last Dance”, disponibil pe Netflix, e concentrat în special pe sezonul 1997-1998 al lui Michael Jordan la Chicago Bulls, dar vorbește și despre întreaga carieră a baschetbalistului american

În 1996, Jordan câștiga titlul cu Bulls de „Ziua Tatălui” în SUA, pe 16  iunie, la 3 ani după ce tatăl său, James, fusese ucis. 

După fluierul final și bucuria de pe teren, Jordan a ajuns în vestiar și s-a întins pe jos, plângând în hohote, cu o minge în brațe. Până acum, imaginile cu Jordan din vestiar au fost acoperite de muzică sau voice over, dar în documentar nu au fost editate și sunt prezentate așa cum s-au petrecut la acel moment.

James Jordan a fost găsit împușcat într-un lac din Carolina de Sud, pe 3 august 1993. Fusese dat dispărut pe 23 iulie, după ce oprise pe marginea autostrăzii să doarmă, având un drum lung de făcut pentru a vizita niște prieteni. Daniel Andre Green și Larry Martin Demery au recunoscut că l-au împușcat pe Jordan Sr. pentru a-i fura mașina, un Lexus.

+20 FOTOElena Băsescu a dispărut complet din viața politică. Anunțul uluitor făcut acum de fiica fostului președinte
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
Program TV complet

Liga 1