SPORTURI  »  BASCHET  »  THE LAST DANCE

THE LAST DANCE // Impresionant! A fost difuzat în premieră video-ul complet » Michael Jordan plânge pe podeaua vestiarului după ce a luat titlul, la 3 ani de la uciderea tatălui său

Michael Jordan +20   FOTO
Michael Jordan

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2020 17:06

În documentarul „The Last Dance” a fost publicată în premieră partea audio care însoțește o imagine memorabilă cu Michael Jordan.

  • The Last Dance”, disponibil pe Netflix, e concentrat în special pe sezonul 1997-1998 al lui Michael Jordan la Chicago Bulls, dar vorbește și despre întreaga carieră a baschetbalistului american

În 1996, Jordan câștiga titlul cu Bulls de „Ziua Tatălui” în SUA, pe 16  iunie, la 3 ani după ce tatăl său, James, fusese ucis. 

După fluierul final și bucuria de pe teren, Jordan a ajuns în vestiar și s-a întins pe jos, plângând în hohote, cu o minge în brațe. Până acum, imaginile cu Jordan din vestiar au fost acoperite de muzică sau voice over, dar în documentar nu au fost editate și sunt prezentate așa cum s-au petrecut la acel moment.

James Jordan a fost găsit împușcat într-un lac din Carolina de Sud, pe 3 august 1993. Fusese dat dispărut pe 23 iulie, după ce oprise pe marginea autostrăzii să doarmă, având un drum lung de făcut pentru a vizita niște prieteni. Daniel Andre Green și Larry Martin Demery au recunoscut că l-au împușcat pe Jordan Sr. pentru a-i fura mașina, un Lexus.

+16 FOTO

Michael Jordan, acuzat că a mințit în „The Last Dance”: „Sunt multe lucruri inventate. Faza cu pizza nu are sens!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează