SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

O vedetă din NBA, transformare incredibilă în carantină » Antrenorul a rămas blocat: „Nu l-am văzut niciodată așa”

Nikola Jokic, înainte și după carantină // foto: Instagram @ nikolajokicofficial
Nikola Jokic, înainte și după carantină // foto: Instagram @ nikolajokicofficial

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 iunie 2020 09:53

Nikola Jokic (25 de ani), jucătorul sârb al celor de la Denver Nuggets, și-a uimit fanii după noua apariție înainte de restartul din NBA.

Sârbul care măsoară 2,13 metri a fost dintotdeauna recunoscut pentru kilogramele sale în plus, înainte de carantina impusă de pandemia de COVID-19 acesta cântărind 129 de kilograme.

În ultimele luni, vedeta celor din Denver pare să fi dat jos câteva kilograme bune! Veste nemaipomenită pentru echipă, Jokic fiind un jucător eficient chiar și înainte de transformarea sa incredibilă.

Antrenorul lui Denver Nuggets: „Jokic are abdomenul lucrat!”

Antrenorul lui Jokic, Tim Connelly, și-a lăudat elevul de curând pentru transformarea fizică pe care a avut-o: „Mi-a trimis o fotografie fără să poarte tricou. Are abdomenul lucrat. Nu l-am mai văzut niciodată așa!”, a spus acesta pentru ESPN.

Denver Nuggets ocupă a treia poziție în Conferința de Vest a NBA, în spatele celor de la LA Lakers și LA Clippers. Înainte ca sezonul să fie suspendat din cauza pandemiei de COVID-19, Jokic avea o medie de 20.2 puncte, 10.2 recuperări și 6.9 pase decisive pe meci. Meciurile din NBA ar urma să reînceapă pe 30 iulie.

VIDEO: #sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă. Vedetele din sport îi învață pe fani cum să facă mișcare

Citește mai multe știri din baschet:

Momente ȘOCANTE în SUA! Un campion din NBA lovește cu bestialitate un bărbat în timpul protestelor: „Unul dintre nenorociții de băieți albi nu știa unde merge”

Revoltat de cazul George Floyd, Michael Jordan a donat o sumă uriașă pentru lupta împotriva rasismului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează