SPORTURI  »  BASCHET  »  U MOBITELCO CLUJ

Tyler Morris rămîne încă un an la campioana "U" Mobitelco Cluj

Tyler Morris
Tyler Morris

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 17 iunie 2011 18:28

Preşedintele executiv al campioanei la baschet masculin "U" Mobitelco BT Cluj, Mircea Cristescu, a declarat, vineri, că americanul Tyler Morris va evolua la formaţia ardeleană şi în sezonul viitor.

Tyler Morris şi-a înscris deja numele în istoria clubului clujean, dar şi a baschetului românesc, prin faptul că a adus titlul celor de la "U" Mobitelco în ultima secundă de joc a meciului şase din finala 2010-2011, cu CSU Ploieşti, cu o aruncare din propriul teren. La final, jucătorul american, sosit la Cluj de doar cîteva luni, s-a declarat încîntat de atmosfera şi suportul fanilor şi a mai spus că îşi doreşte să continue la echipa campioană.

La aproape trei săptămîni de la cucerirea titlului naţional, Tyler Morris a parafat acordul cu conducerea."Este o veste bună pentru noi. Tyler Morris a decis să continue şi în sezonul viitor şi sînt sigur că va face o treabă cel puţin la fel de bună. Sîntem pe finalul negocierilor şi cu ceilalţi jucători de bază, mă refer la Dykes, Cuici şi Thomson şi sper că vom avea un răspuns pozitiv şi oficial în curînd", a declarat preşedintele Mircea Cristescu, conform mediafax.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
vassbelacsaba1
vassbelacsaba1  •  17 Iunie 2011, 20:50

Din pacate, vestile sunt proaste ! Zoki Krstanovici va pleca, deci se pierde 50% din potentialul echipei . Americanul e dragalas, dar nu tot timpul cistigi la lotto !

dariusnica97
dariusnica97  •  17 Iunie 2011, 20:47

astai ii veste buna dar vestea proasta ii ca pleaca zoki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ligax
ligax  •  17 Iunie 2011, 18:32

Asta da veste buna!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează