SPORTURI  »  BASCHET  »  EUROCUP

VIDEO U-BT Cluj-Napoca, victorie importantă în Eurocup » Atmosferă de senzație creată de cei peste 7.000 de spectatori

Adam Mokoka și momentul serii în sala polivalentă din Cluj Napoca, un slam dunk exploziv
Adam Mokoka și momentul serii în sala polivalentă din Cluj Napoca, un slam dunk exploziv

Articol de - Publicat miercuri, 25 octombrie 2023 22:50 / Actualizat miercuri, 25 octombrie 2023 22:50

U-BT Cluj-Napoca i-a învins pe muntenegrenii de la Buducnost, scor 89-74, în runda cu numărul 4 a grupei B din Eurocup la baschet masculin.

U-BT Cluj-Napoca s-a obișnuit cu aerul tare din Eurocup, a doua competiție a baschetului masculin european. Anul trecut a încheiat prima sub linia calificării în „optimi”. Acum, elevii lui Mihai Silvășan par hotărâți să își îndeplinească obiectivul.

Simona Halep, interzisă la baza lui Patrick Mouratoglou din Franța
ANTRENAMENT
Simona Halep, interzisă la baza lui Patrick Mouratoglou din Franța

U-BT Cluj-Napoca, victorie cu Buducnost în Eurocup

Au și un mare atu. Fiecare meci jucat în sala polivalentă strânge peste 7.000 de spectatori. Așa s-a întâmplat și astăzi. Energizați de imnul „Slavă ție, studenție”, au pornit ca din tun și au păstrat ritmul până la final.

Debutul împotriva muntenegrenilor de la Buducnost a fost marcat de duelul dintre Andrija Stipanovic și McKinley Wright. Bosniacul a semnat primele 6 puncte ale clujenilor, iar americanul a răspuns cu 3 coșuri pentru oaspeți.

Ofensiva campioanei României a funcționat la cote remarcabile în prima repriză. Francezul Adam Mokoka a demonstrat, în sfârșit, că nu a fost doar în vizită la Chicago Bulls și Oklahoma City Thunder.

A făcut cel mai bun meci în tricoul lui U-BT, inclusiv un prim coș de 3 în Eurocup. În sfertul 4, când victoria era deja antamată, a ridicat asistența cu un slam dunk exploziv.

7.302 spectatoriau asistat la duelul dintre U-BT Cluj și Buducnost

Stipanovic a fost cel mai bun marcator al formației pregătite de Mihai Silvășan, 18 puncte. La victorie au mai contribuit: Mokoka (16), N.R. Patrick (15), K. Eddie (13), Cățe (9), D. J. Seeley (8), B. Jones (7) și Mejeris (3).

U-BT Cluj-Napoca ajunge la 3 victorii în primele 4 runde și rămâne în cărți inclusiv pentru o clasare pe primele două poziții. Runda viitoare, pe 1 noiembrie, „studenții” merg într-o deplasare de foc, cel puțin la nivelul atmosferei. Joacă în sala din Salonic, împotriva lui Aris.

U-BT Cluj-Napoca vrea în faza următoare din Eurocup

U-BT Cluj-Napoca le are adversare în grupa B din Eurocup pe Gran Canaria (Spania), JL Bourg (Franța), Buducnost (Muntenegru), Ulm (Germania), Turk Telekom (Turcia), Aris Salonic (Grecia), Lietkabelis (Lituania), Trento (Italia) și Slask Wroclaw (Polonia).

Primele două clasate din grupă avansează în sferturile de finală. Următoarele 4 merg în „optimi”.

Citește și alte știri din sportul românesc:

Dinamo și CSM Constanța, drum drept spre o înfruntare în Europa, în grupele principale!

Alba Blaj a început cu dreptul turneul de calificare în grupele Ligii Campionilor » Victorie după un start cu emoții

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Razvan
Razvan  •  26 Octombrie 2023, 07:02

Silvasan tare mandru dupa meci, sa dus sa dea mana cu antrenoru secund de la adversar, nici nu la bagat in seama, dupa scandalu din timpul meciului pe drept facut de principal sa se bucure ca nu la scuipat secundul

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  25 Octombrie 2023, 23:38

Suntem mândri de voi !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează