SPORTURI  »  BASCHET  »  U-BT CLUJ - VENEZIA

U-BT Cluj, învinsă de Venezia în Eurocup! Campioana României, în continuare pe loc de play-off

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 25 octombrie 2022 21:38 / Actualizat marti, 25 octombrie 2022 21:38

U-BT Cluj-Napoca a fost învinsă de Venezia, scor 80-85, în runda cu numărul 3 a grupei A din Eurocup. 

U-BT Cluj, campioana României la baschet masculin, nu a reușit să repete prestația fenomenală de săptămâna trecută, când trecea categoric de Cedevita, scor 94-76.

U-BT Cluj-Napoca, eșec în disputa cu Venezia din Eurocup

Astăzi, în fața italienilor de la Venezia, elevii lui Mihai Silvășan au început timid și s-au văzut conduși la pauză cu 7 puncte. Presiunea pusă în secvențele finale, împinși de la spate și de public, nu a fost suficientă. U-BT s-a apropiat la două puncte, 78-80, dar atât.

Cel mai bun marcator al clujenilor a fost Taylor, 21 de puncte. Au mai contribuit: Meindl (17), Patrick (12), Stipanovic (12), Cățe (9), Guzman (5), Bircevic (4).

U-BT Cluj Napoca ocupă pentru moment locul 8 în grupa A din Eurocup, cu o victorie în primele 3 runde. Primele 8 clasate la finalul acestei faze se califică în play-off.

Săptămâna viitoare, pe 2 noiembrie, clujenii se deplasează în Lituania, pentru disputa cu Lietkabelis.

Citește și alte știri din sportul românesc: 

Mouratoglou, scrisoare deschisă în cazul Simona Halep: „Până acum am păstrat o oarecare tăcere. În 30 de ani, nu m-am confruntat niciodată cu așa ceva”

Sorana Cîrstea: „Adidas îmi spunea: «Mai bine să fii frumușică și în top 20, decât să nu arăți bine și să fii numărul 1»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Dontlookbackwithanger
Dontlookbackwithanger  •  25 Octombrie 2022, 23:49
Postat de Razvan pe 25 Octombrie 2022, 21:24

Acuma se explica de ce n au mers in cupa campionilor, slaba echipa fata de sezonu trecut, le au plecat cei mai buni, au sponsor banca dar n au bani sa tina pe cei mai buni, astia s care au ramas sunt imprastiati, nu mai merita urmarita

Cum să meargă în liga campionilor, a 3 a că și valoare,cînd competiția asta e a doua din Europa? E că și cum ai zice de ce nu joacă real Madrid în Europa League și joaca in champions League. Daca nu știi, nu comenta !

Razvan
Razvan  •  25 Octombrie 2022, 21:24

Acuma se explica de ce n au mers in cupa campionilor, slaba echipa fata de sezonu trecut, le au plecat cei mai buni, au sponsor banca dar n au bani sa tina pe cei mai buni, astia s care au ramas sunt imprastiati, nu mai merita urmarita

Vezi toate comentariile (2)
Comentează