SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP, DEPISTATĂ POZITIV

Mouratoglou, scrisoare deschisă în cazul Simona Halep: „Până acum am păstrat o oarecare tăcere. În 30 de ani, nu m-am confruntat niciodată cu așa ceva”

Mouratoglou și Simona Halep // FOTO: Imago
Mouratoglou și Simona Halep // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 25 octombrie 2022 15:43 / Actualizat marti, 25 octombrie 2022 15:56

Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, a postat astăzi un mesaj pe Instagram, despre scandalul de dopaj în care este implicată sportiva din Constanța.

  • Simona Halep a picat un test anti-doping la US Open 2022
  • Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a fost depistată cu o substanță interzisă la ediția US Open din acest an. Jucătoarea noastră a fost informată de testul pozitiv pe 7 octombrie.

Inițial, antrenorul a refuzat să comenteze cazul, iar ulterior a transmis, într-un mesaj scurt, că este alături de Simona. Acum, Mouratoglou a revenit cu mesaj amplu și a precizat că este alături de Simona în încercarea de a-și demonstra nevinovăția. În plus, francezul spune că le mulțumește celor care au apărat-o public pe Halep.

Cazul Halep: cel mai greu e să-ți dovedești nevinovăția
EDITORIAL
Cazul Halep: cel mai greu e să-ți dovedești nevinovăția

Patrick Mouratoglou, mesaj pentru Simona Halep

„În primul rând, vreau să spun cât de mare a fost șocul în echipa noastră de când Simona m-a informat despre testul ei pozitiv de la US Open. În aproape 30 de ani, timp în care am lucrat cu sute de atleți profesioniști, nu m-am confruntat niciodată cu o asemenea situație. 

Apreciez cât de multe persoane din lumea tenisului, care au lucrat cu Simona sau o știu personal, au vorbit despre ea. Vreau să le mulțumesc pentru că s-au exprimat cu tărie că Simona este o femeie cu principii sănătoase, într-un moment atât de important pentru ea. Certitudinile lor repriză un mesaj important. 

De la testul pozitiv al Simonei, am ales să păstrez o oarecare tăcere. Prioritatea mea a fost să-mi pun energia în sprijinirea ei pentru stabilirea adevărului. Cunoscând-o atât de bine pe Simona, vă pot asigura că este un model în ceea privește integritatea. 

Este complet împotriva oricărei forme de dopaj și știu că nu i-a trecut niciodată prin minte să folosească o substanță interzisă. Am încredere în ea sută la sută. Împreună vom lupta pentru a arăta adevărul”, a scris Patrick Mouratoglou.

VIDEO Gazeta Sporturilor a luat pulsul localității în care se află academia lui Mouratoglou

Citește și: 

Francezii de la Academia Mouratoglou s-au ascuns în cazul de dopaj al Simonei Halep » De ce nu o apără nimeni pe Simona?

Un fost câștigător de Grand Slam intervine în „cazul Halep”: „Nu trebuie să o considerăm victimă”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (31)
Freyya
Freyya  •  27 Octombrie 2022, 01:25
Postat de Prahova2000 pe 25 Octombrie 2022, 17:22

Așa-i trebuie.A concediat oamenii cu care a lucrat ani întregi,profesioniști,cu care a reușit să ajungã in virf și cinstiți pt niste străini.A uitat de unde a plecat.Acum sa plãteascã! Nu o mai protejați atît

prostia se plateste. si lacomia

IonSaliu
IonSaliu  •  26 Octombrie 2022, 13:25
Postat de rva4 pe 25 Octombrie 2022, 20:32

Serios acum, ce ai fumat?

Get sober first, then show up in public.

cosmin1
cosmin1  •  26 Octombrie 2022, 11:46
Postat de rva4 pe 25 Octombrie 2022, 20:32

Serios acum, ce ai fumat?

B15 :)))

Vezi toate comentariile (31)
Comentează
Close