SPORTURI  »  BASCHET  »  BULLS

GALERIE FOTO Un fiu al lui Michael Jordan e într-o relație cu fosta nevastă a lui Scottie Pippen. Diferență uriașă de vârstă între ei

Articol de GSP - Publicat joi, 08 septembrie 2022 10:41 / Actualizat joi, 08 septembrie 2022 10:58

Marcus Jordan (31 de ani), fiul cel mic al legendarului Michael Jordan, s-ar afla într-o relație amoroasă cu fosta nevastă a lui Scottie Pippen, Larsa Pippen.

  • Scottie Pippen, fost jucător de baschet și membru al echipei stelare pe care Chicago Bulls a avut-o în anii '90, a ajuns „la cuțite” cu fostul coechipier, Michael Jordan. 

Diferența de vârstă dintre Larsa Pippen și Marcus Jordan este de 17 ani

Larsa Pippen este cu 17 ani mai mare decât fiul legendarului „Air Jordan”. Fosta nevastă a lui Scottie Pipen are 48 de ani, în timp ce fiul cel mic al legendarului Michael Jordan va împlini 32 de ani pe 24 decembrie.

Fosta soție a lui Pippen și Marcus Jordan sunt într-o relație de câteva luni, potrivit presei de peste Ocean. Cei doi au fost surprinși recent luând masa în restaurantul Zuma, un local cu specific japonez din Miami, notează cotidianul american TMZ Sports. Deși aceștia nu și-au arătat vreun semn de afecțiune, Larsa Pippen s-a arătat deranjată de faptul că oamenii îi fotografiau și au decis să părăsească restaurantul.

FOTO: instagram.com/larsapippen
FOTO: instagram.com/larsapippen
+27 FOTO

Scottie Pippen l-a făcut praf pe Michael Jordan în noua sa carte: „Vreți să știți ce înseamnă egoismul?”

Scottie Pippen îl atacă frontal pe fostul său coechipier de la Chicago Bulls, Michael Jordan, despre care spune că este egoist și că „niciodată nu mi-a fost apropiat”.

Acum în vârstă de 56 de ani, Scottie Pippen a fost unul dintre jucătorii fundamentali din „dinastia Bulls”, acea echipă stelară din anii '90, cu 6 trofee de campioană NBA în 8 ani. Pippen a reacționat dur în noua sa carte, „Unguarded” (detalii aici), după ce a văzut documentarul ESPN The Last Dance.

FOTO: instagram.com/larsapippen
+27 FOTO

Scottie Pipen și Michael Jordan au câștigat 6 titluri împreună în NBA

Cele două staruri ale baschetului american au făcut parte din legendara echipă a lui Chicago Bulls, formație ce, în anii 90, a câștigat 6 tiluri în NBA, campionatul nord-american de baschet. Gruparea din statul Illinois a cucerit titlul în NBA în anii 1991, 1992, 1993, 1996, 1997 și 1998.

Cu Michael Jordan și Scottie Pipen în echipă, Chicago Bulls a devenit prima echipă din istoria NBA care a câștigat 72 de meciuri în sezonul regular, în stagiunea 1995-1996.

Recordul deținut de „tauri” a fost în cele din urmă bătut de Golden State Warriors. Formația din California a stabilit un nou record, de 73 de victorii obținute în sezonul regular din NBA, în sezonul 2015-2016, când au cucerit al treilea titlu din istoria clubului, după cele câștigate în 1947 și 1956.

Citește și: 

Doncic și Antetokounmpo, duel de la distanță la Europeanul de baschet » Prestații excepționale ale coloșilor din NBA! Toate clasamentele

LeBron James, „rege” și la încasări! Noul contract cu LA Lakers îl transformă în cel mai bine plătit baschetbalist din istorie

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
valentindragobete
valentindragobete  •  08 Septembrie 2022, 13:18

Mmmmm, papa bun !

666piturca
666piturca  •  08 Septembrie 2022, 11:26

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează