SPORTURI  »  BASCHET  »  THE LAST DANCE

Scottie Pippen îl face praf pe Michael Jordan în noua sa carte: „Vreți să știți ce înseamnă egoismul?”

Scottie Pippen îl atacă frontal pe fostul său coechipier de la Chicago Bulls, Michael Jordan
Scottie Pippen îl atacă frontal pe fostul său coechipier de la Chicago Bulls, Michael Jordan

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 noiembrie 2021 12:14 / Actualizat vineri, 05 noiembrie 2021 13:13

Scottie Pippen îl atacă frontal pe fostul său coechipier de la Chicago Bulls, Michael Jordan, despre care spune că este egoist și că „niciodată nu mi-a fost apropiat”. 

Acum în vârstă de 56 de ani, Scottie Pippen a fost unul dintre jucătorii fundamentali din „dinastia Bulls”, acea echipă stelară din anii '90, cu 6 trofee de campioană NBA în 8 ani. Pippen a reacționat dur în noua sa carte, „Unguarded”, după ce a văzut documentarul ESPN The Last Dance.

Scottie Pippen: „Cum îndrăznește Michael Jordan să mă trateze în felul ăsta?”

„Cum îndrăznește Michael Jordan să ne trateze în felul ăsta, având în vedere ce am făcut pentru el ca echipă?”, a tunat Pippen. „El a primit 10 milioane de dolari ca să apară în documentar, în timp ce noi nu am văzut un cent”, a continuat americanul. 

NY Times notează că sumele din contractele pentru The Last Dance nu au fost niciodată făcute publice, deși s-a zvonit că Jordan a acceptat să apară pentru 3-4 milioane de dolari pe care a convenit să îi doneze după. 

În documentar, Scottie Pippen a fost portretizat ca un tip egoist, dar a răbufnit în carte: „Vreți să știți ce înseamnă egoismul? Egoismul e atunci când te retragi fix înainte de startul competiției, când e prea târziu ca să mai semnezi pe cineva”

Scottie face aluzie la prima retragere a lui Michael Jordan, înainte de sezonul 1993-94, când Jordan s-a retras din cauza suferinței resimțite după ce tatăl său a fost asasinat. 

„Când mă uit la felul în care Michael își trata coechipierii, m-au trecut fiorii, cum mă treceau și atunci”, a încheiat Scottie. 

Scottie Pippen îl face praf pe Michael Jordan în noua sa carte: „Vreți să știți ce înseamnă egoismul?”
Michael Jordan, Chicago Bulls

Horace Grant l-a „împachetat", Rodman în lumea lui

Scottie nu e singurul supărat. „Este un turnător de ultima speță. Ranchiună și minciuni. De fapt, el este o mizerie", a tunat Horace Grant, care a petrecut 7 ani în „Orașul Vânturilor", în urmă cu câteva luni.

„Poate că el a simțit că mă domină, dar s-a înșelat amarnic. Dacă se dădea la mine, eu îi răspundeam imediat. Poate că-i mergea cu alții, cu mine nu", a mai spus Grant.

Și Dennis Rodman a avut ceva de zis, chiar dacă documentarul l-a readus în luminile rampei: „Mental, nu cred că foștii mei colegi erau capacitați psihic să reziste. Michael este un fel de «Eu, oricum, o s-o fac, așa că priviți-mă cum voi deveni faimos!».

El nu și-a încercat-o cu mine deoarece veneam după ce-am fost campion cu Pistons și cu Spurs. Nu-mi păsa ce spune, eram eu deja faimos!".

Citește și: 

THE LAST DANCE // Impresionant! A fost difuzat în premieră video-ul complet » Michael Jordan plânge pe podeaua vestiarului după ce a luat titlul, la 3 ani de la uciderea tatălui său

Michael Jordan, acuzat că a mințit în „The Last Dance”: „Sunt multe lucruri inventate. Faza cu pizza nu are sens!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează