SPORTURI  »  BASCHET  »  DECLARAȚII

Un fost baschetbalist de la Lakers face dezvăluiri despre calvarul prin care a trecut: "Luam cocaină în fiecare zi!"

Odom la Kids Choice Sport Awards, luna aceasta Foto: Reuters
Odom la Kids Choice Sport Awards, luna aceasta Foto: Reuters

Articol de Socaciu NarcisJURNALISPORT - Publicat vineri, 28 iulie 2017 22:41

Fostul baschetbalist american Lamar Odom a vorbit despre consumul de droguri care l-a dus la un pas de moarte, el fiind găsit în comă într-un bordel din Nevada în octombrie 2015. Odom a detaliat cum a ajuns să stea 4 zile în comă şi să facă 12 AVC-uri şi 2 infarcturi.

“În acel moment al vieţii mele, luam cocaină în fiecare zi. Aproape în fiecare secundă din timpul meu liber luam cocaină. Nu mă puteam controla”, a declarat Odom pentru The Players Tribune. Din cauza dependenţei, jucătorul de 37 de ani a pierdut aproape tot: cariera de baschetbalist şi pe soţia sa, starleta Khloe Kardashian.

În articol, Odom spune că nu s-a drogat până la vârsta de 24 de ani, când a cedat tentaţiei pe când se afla în vacanţă la Miami. El a explicat trauma suferită când şi-a pierdut mama, pe când avea doar 12 ani, şi pe fiul său Jayden, decedat la doar 6 luni, şi a spus că drogurile l-au ajutat să uite.

Fostul jucător al echipei Los Angeles Lakers, cu care a câștigat două titluri în NBA, a disputat peste 1.000 de meciuri în cariera sa, având o medie de 13 puncte pe meci. Odom urmează în prezent o lungă cură de dezintoxicare.

Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează