BASCHET    •   SUA

Un nou atac al lui LeBron la adresa lui Trump: "E mereu ridicol. Ridicol și înfricoșător!"

foto: Guliver/Getty Images

foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT Vineri, 16 Februarie

Baschetbalistul lui Cleveland Cavaliers, LeBron James, a declarat că nu-l poate respecta pe Donald Trump deoarece nici președintele SUA nu are respect față de alegătorii săi.Într-un interviu acordat celor de la The Uninterrupted, starul din NBA nu a ezitat să îl atace din nou pe Trump: "Când eram copii, erau trei persoane ale căror titluri ne puteau inspira: președintele Statelor Unite ale Americii, cel mai bun sportiv și cel mai bun artist.

Astăzi, cel mai important loc de muncă din Statele Unite este ocupat de cineva care nu înțelege oamenii. Nu îi pasă deloc de ei. Nu mai este o surpriză când spune ceva. E mereu ridicol. Ridicol și înfricoșător", a spus LeBron.

Baschetbalistul american a vorbit despre lupta sa împotriva rasismului, povestind și un incident de anul trecut de la casa lui din California: "Sunt un bărbat de culoare cu o grămadă de bani. Văzând cuvântul <nigger> scris pe poarta casei mele am înțeles că banii nu te apără de rasism.

Puțin contează cât câștigi, ce faci în viață, tot ești privit că un afro-american bărbat sau femeie, ei vor încerca să-ți dea de înțeles că le ești inferior. Ai două opțiuni: fie nu dai importanță fie pictezi peste mesaj și faci poarta mai înaltă", a declarat LeBron.

Lebron, 33 de ani, este considerat unul dintre cei mai buni jucători NBA din toate timpurile, el a câștigând printre altele a câștigat 3 titluri NBA și 2 medalii olimpice de aur.

surse: theguardian.com, huffingtonpost.com, basketsession.com

Comentarii (1 ) Adaugă comentariu

haideusicfr  •  16 Februarie 2018, 21:10

E urat si sa fii rasist ,dar si sa-ti critici Presedintele ales democratic.

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase