SPORTURI  »  BASCHET  »  DIVIZIA A

UPDATE » FOTO » Colegii baschetbalistului decedat s-au strîns la sala de antrenament din Giurgiu

Colegii baschetbalistului american s-au strîns la sala de antrenament şi au aprins lumînări +28   FOTO
Colegii baschetbalistului american s-au strîns la sala de antrenament şi au aprins lumînări

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 10 octombrie 2011 13:08

UPDATE // Primarul din Giurgiu, Lucian Iliescu, a explicat de ce nu s-a implicat în ancheta privind decesul bschetbalistului american Chauncey Hardy.

"Jucătorul american a mai avut o altă activitate de baschet într-o altă zonă a Giurgiului, nu este pentru prima oară în România. M-am implicat în acest caz, să vedem dacă îl putem salva. Asta m-a interesat, nu mă condamnaţi pentru ce i s-a întîmplat doar pentru că sînt edilul-şef al acestui oraş. Nu era treaba mea să vorbesc cu Poliţia, am vrut să îl salvăm pe băiat", a spus primarul din Giurgiu la Realitatea TV.

UPDATE // Chauncey Hardy a decedat în jurul orei 20:00 după ce a suferit două atacuri de cord!

După aflarea veştii că Hardy a murit, coechipierii baschetbalistului şi juniorii echipei pentru care acesta evolua au venit la sala de antrenament şi au aprins lumînări. Fanii au postat pe Facebook un mesaj prin care au stabilit să se întîlnească în acelaşi loc şi să aprindă o lumînare pentru sportivul care a decedat în jurul orei 20:00.

UPDATE // Acuzaţia adusă principalului suspect este vătămare corporală gravă. Poliţia încă nu a dezvăluit numele suspectului, dar surse neoficiale spun că acesta ar fi Gipsy, membru al clanului "Butoane". Dacă Hardy nu va supravieţui, suspectul dat în urmărire generală va fi acuzat de lovitură cauzatoare de moarte!

UPDATE // Carmen Tocală, preşedintele FRB, la Radio GSP: "Jucătorul a făcut un stop cardiac. A făcut un al doilea stop cardiac, dar nu reuşesc să-l resusciteze. Mi-au spus că există 1% şanse să-l resusciteze"

UPDATE //  În Giurgiu circula două variante pentur incident. Conform primei variante, membrii clanului "Butoane" ar fi dansat în club, urcîndu-se chiar şi pe masa baschetbaliştilor. Americanul i-ar fi spus să coboare, iar reacţia acestora a fost una violentă. Hardy ar fi primit un pumn în figură, iar în cădere s-ar fi lovit la cap. Cea de-a doua variantă care s-a răspîndit în Giurgiu indică o ceartă între Hardy, aflat şi sub influenţa băuturilor alcoolice, şi Gipsy, membru al clanului "Butoane". Hardy ar fi fost lovit de data aceasta cu piciorul, iar în cădere s-ar fi lovit la cap.

UPDATE //  Levar Seals, coechipier cu Hardy, crede că e un pic ciudat că cei 5-6 colegi care erau în club n-au văzut nimic:  "Nu cunosc amănunte, deoarece nu am fost împreună cu ei. Hardy şi cu alţi cinci-şase coechipieri au fost în singurul club din Giurgiu. E un pic ciudat faptul că ceilalţi colegi de echipă spun că nu ştiu nimic, n-au văzut nimic. Când m-au sunat dimineaţă să-mi spună, am crezut că-i o glumă. Eu sunt în Bucureşti, venim în fiecare weekend, poate acesta a fost norocoul meu că n-am fost şi eu acolo", a declarat Seals pentru mediafax.

UPDATE // Doctorii de la spitalul Bagdasar-Arseni, din Bucureşti, au făcut primele declaraţii în cazul baschetbalistului: "A fost adus la noi în limita comei, cu leziuni cerebrale, cu o stare generală extrem de proastă. Urmează să intre în operaţie. Nu trebuie să ne pronunţăm acum, aceste intervenţii sînt extrem de riscante"

UPDATE // Smărăndiţa Iliescu, managerul CSS Giurgiu a declarat la Antena 3:

"El a crezut că la noi în ţară se poate manifesta ca în Statele Unite, unde este multă democraţie. Din păcate, a învăţat o lecţie dură despre cum merg lucrurile prin Giurgiu. Vreţi să vă spun cum au reacţionat autorităţile? Pe băieţii mei i-au luat imediat la audieri, iar pe cei vinovaţi nu i-a întrebat nimeni nimic. Ce competenţă au organele legii? Cum se poate ca vinovaţii să stea liniştiţi acasă? Agresorii aceştia sînt interlopi cunoscuţi în oraş. Poliţia l-a lăsat acolo şi-a plecat, abia apoi a venit salvarea. Mi-au spus poliţiştii, după ce au ridicat camerele de supraveghere, că acestea nu funcţionau, nu erau băgate în priză", a dezvăluit aceasta

Un baschetbalist american de la formaţia CSS Giurgiu, Chauncey Hardy, a fost bătut de un grup de interlopi rromi pînă a intrat în comă, anunţă Realitatea TV. Incidentul ne aduce iarăşi aminte de moartea handbalistului român Marian Cozma. Cu doi ani în urmă, acesta a fost ucis într-un incident similar, petrecut în Veszprem, Ungaria

Incidentul s-a petrecut în clubul "Emotione" din Giurgiu. Conform martorilor, Chauncey Hardy era pe ringul dedans cînd a fost luat la bătaie de cîţiva tineri. A fost lovit cu pumnii şi picioarele pînă a căzut la pămînt. S-a lovit la cap, suferind un traumatism cranio-cerebral. El a fost trimis la Bucureşti, la spitalul Bagdasar, urmînd să fie operat la cap.

Primele informaţii direcţionează investigaţia către clanul "Butoane", ai cărui membri fac legea pe străzile din Giurgiu

"Starea sa de sănătate este gravă, este în comă. Va intra în operaţie peste o oră. Intervenţia este extrem de dificilă", au declarat medicii de la spitalul Bagdasar pentru Realitatea.

Baschetbalistul american, în vîrstă de 23 de ani, sărbătorea în club alături de cîţiva coechipieri după victoria din meciul cu Dinamo.

"Prea multe noutăţi nu avem. Am fost sesizaţi dimineaţă, de doctori, că au în grijă un tînăr cu leziuni grave. Nu avem informaţii dacă a fost vorba de o agresiune sau a fost un simplu accident. Urmează să facem o anchetă. Am ridicat înregistrările video din interiorul clubului pe care criminaliştii le analizează chiar în acest moment", a spus purtătorul de cuvînt al IPJ Giurgiu, M. Gheţa.

Un coleg al baschetbalistului a povestit pentru Realitatea firul evenimentelo: Hardy a invitat la dans cîteva tinere care se aflau într-un grup mai mare. Unul din bărbaţii din acel grup a venit apoi şi l-a lovit cu putere pe baschetbalist. În cădere acesta s-a lovit la cap.

În 2009, handbalistul român Marian Cozma a fost omorît într-un club din Veszprem, Ungaria, după ce a fost înjunghiat de un interlop local. Şapte persoane au fost condamnate în cazul uciderii lui Marian Cozma. Citeşte aici mai multe!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (276)
alex_x
alex_x  •  11 Octombrie 2011, 00:38

SINGURA CALE E CEA LEGALA...ALTA NU EXISTA INTR-O LUME CIVILIZATA. LEGEA.TREBUIE.SA.SE.APLICE.DAR.MAI.ALES.LEGEA.TREBUIE.SA.FIE.MAI.ASPRA..NU SE.POATE.CA.PEDEAPSA.MAXIMA.IN.ROMANIA.SA.FIE.25.DE.ANI.....TREBUIE.INTRODUSA. INCHISOAREA.PE.VIATA.SI.CHIAR.MOARTEA.PENTRU.CAZURILE.FOARTE.GRAVE.... ALTFEL.NIMIC.NU-I.VA.OPRI.PE.CRIMINALI.SA.UCIDA.DIN.NOU.....

unpetrolist
unpetrolist  •  10 Octombrie 2011, 23:25
Postat de zadkiel pe 10 Octombrie 2011, 00:57

Pai in mod normal ar trebui arestati politistii de acolo care sunt mana in mana cu mafia tiganeasca, asa cum este in toata tara! Toate institutiile de stat sunt mafiote si sunt platite din banii nostrii! Daca pana si tiganii au propriul lor serviu de informatii SISROM ce sa mai vorbim! Crezi tu ca mai exista o alta tara din lume in care tiganii sa aiba un sistem paralel de informatii? Ti-ai pus problema de ce tiganca Udrea a intitulat barandul de tara: ROM ania? De nu scriu si altii: ITAlia, GERmania, SPAnia, FRAnta, DANemarca? Crezi ca este o intamplare sau tiganca Udrea stie ca tiganii vor fi majoritari in viitor?

Gresesti...nu pune toti politistii in aceeasi oala! Daca mai avem,inca, posibilitatea sa mai mergem pe strada, se datoreaza unora dintre politistii care isi mai fac datoria! Cat or mai fi si astia, pentru ca li se va pune batista la gura si astora, gandeste-te ca si ei au copii si neveste...deci, pot fi santajati si dati la o parte! Totusi, nu generaliza...mai sunt si oameni de isprava prin tara asta, carora s-ar putea sa le iei apa de pe foc spunand aceste lucruri!

zadkiel
zadkiel  •  10 Octombrie 2011, 22:50
Postat de larya pe 10 Octombrie 2011, 22:11

Concret???cine vrea sa iasa in strada?cine are ceva de spus??de ce nimeni nu are curaj??? ://www.petitieonline.com/impreuna_luptam_impotriva_violentei

Tu nu vrei sa intelegi ca asistam la o disolutia a statului!? Am o ruda care depus o plangere penala pt o frauda de 10 miliarde lei vechi si dupa 2 ani nu a primit nici-un raspuns si este chemata la sectia a 5-a in Buc si intrebata daca nu vrea sa declare ca inainte sa depuna plangerea penala lua Xanax si nu era deplin constienta! Asta este statul roman in acest moment! Cine pana mea vrei sa-ti raspunda la petitie? Toti astia pe care-i platim din banii publici sunt chiar sistemul mafiot! Nu intelegi ca cei care primesc petitia ta sunt exact mafiotii!?

Vezi toate comentariile (276)
Comentează