GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CAZUL COZMA

Pal Gabor, unul dintre învinuiţii în cazul uciderii lui Marian Cozma, a dispărut

Şapte persoane au fost condamnate în cazul uciderii lui Marian Cozma
Şapte persoane au fost condamnate în cazul uciderii lui Marian Cozma

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 31 august 2011 17:22

Surse din cadrul poliţiei maghiare susţin că Judecătoria Veszprem a decis, marţi, punerea sub arest preventiv a lui Pal Gabor şi Bihari Csaba. Un echipaj al Poliţiei Budapesta s-a deplasat la locuinţa lui Gabor, de pe strada Dob, din sectorul 7 al capitalei maghiare. În momentul în care poliţiştii i-au comunicat că au venit să îl ducă înapoi la închisoare, s-a iscat o altercaţie între învinuit şi oamenii legii, Pal Gabor reuşind să fugă, anunţă Jurnalul Naţional.


Purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Budapesta, Horvath Katalin, a anunţat că, în această dimineaţă, a fost emis un mandat de urmărire generală pentru Gabor.

Şapte persoane au fost condamnate în cazul uciderii lui Marian Cozma: Raffael Sandor şi Nemeth Gyozo au primit închisoare pe viaţă, Ivan Sztojka - 20 de ani, Pal Gabor - 5 ani, Bihari Csaba - 4 ani, fosta concubina a lui Raffael Şandor - 3 ani şi Antalik Laszlo - 2 ani şi 7 luni, ultimii patru fiind tinuţi în liberatate pînă la decizia Curţii de Apel.

Marian Cozma a fost înjughiat mortal pe 8 februarie 2009, în faţa unui club din oraşul maghiar Veszprem.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (6)
demolator74
demolator74  •  01 Septembrie 2011, 07:39

//marketglory.com/register/demolator74 ://marketglory.com/register/demolator74 ://marketglory.com/register/demolator74 A inceput un nou joc de strategie economica in care vei putea transforma moneda virtuala in bani adevarati... Fi-ti printre primii care va inscrieti gratuit folosind adresa de mai sus si aratati-va calitatile de economist!?! Va doresc distractie placuta si de ce nu , SPOR LA BANI!

lekko83
lekko83  •  01 Septembrie 2011, 02:17

asta nu trebuie omorat mai baieti,asta trebuie prins si tinut la beci ,taiat cu lama pe tot corpul pus sare,pisat pe el si dupa aia futu-t in cur cu un picior de scaun de masa.Cu toate ca sunt Rapidist si majoritatea spun ca suntem tigani eu sunt de parere ca ,noi ROMANII ar trebui sa fim uniti contra tiganilor ( asumandu-ne toate riscurile) si at cand vedem un conpatriot la ananghie sa facem CRIMA.sa le fut rasa de unguri si tigani jegosi.

xstream
xstream  •  01 Septembrie 2011, 00:22

de ar mai trai hitler si antonescu inca vreo 5-10 ani... sa extermine nati aasta de lepre, miloage, violente, analfabete care nu muncesc deloc, munca lor este furatul, datul in cap, samd! ne fac europa si lumea de ras... sper sa il prinda cat mai repede! si sa il bage pe viata , sau scaun electric.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează