BASCHET  ·  TRAGEDIE

Soția lui Kobe Bryant dă în judecată biroul șerifului din Los Angeles: „Opt persoane erau la locul accidentului şi fotografiau cu telefoanele mobile copii morţi, părinţi şi antrenori”

Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 mai 2020 19:58

Vanessa Bryant, văduva lui Kobe, a anunțat că va da în judecată biroul șerifului din Los Angeles, după realizarea și difuzarea unor fotografii de la locul accidentului în care a fost implicat fostul baschetbalist alături de alte opt persoane.

Vanessa consideră biroul șerifului vinovat, după ce la fața locului s-au aflat opt agenți din cadrul biroului care au făcut poze cu telefoanele personale, deși la puțin timp după accident ea a vorbit cu șeriful Alex Villanueva și i-a cerut acestuia ca locul să fie restricționat, informează news.ro.

„Nu mai puţin de opt persoane din cadrul biroului şerifului erau la locul accidentului şi fotografiau cu telefoanele mobile copii morţi, părinţi şi antrenori. După cum a recunoscut ulterior biroul, nu exista un motiv legat de anchetă pentru ca acele persoane să facă fotografiile la locul accidentului. Mai degrabă acei oameni au făcut fotografiile în scop personal”, se arată în plângerea fostei soții a lui Kobe Bryant.

Conform legii, cei de la medicina legală și anchetatorii de la National Transportation Safety Board ar fi avut permisiunea să facă fotografii la fața locului, doar în scopul anchetării accidentului.

De asemenea, șeriful Alex Villanueva a recunoscut că agenții săi nu aveau motiv să facă poze și că acestea au fost realizate mai mult în scop personal.

VIDEO: Kobe Bryant s-a stins din viață la doar 41 de ani

Citește și alte știri despre dispariția lui Kobe Bryant:„A venit o rusoaică rănită. Când l-a văzut pe neamț acolo, s-a descălțat de cizmă și să-l ...”. Este înfiorător ce se întâmpla în linia întâi, în timpul războiului
Libertatea
Comentarii (2)
elgabri  •  09 Mai 2020, 21:39

Sunt infometate inaripatele !

therealtruth1  •  09 Mai 2020, 21:09

copii si parinti morti? wtf? sa ii spuna careva ca in urma acelui accdient dpdv al ramasitelor umane nu a mai ramas aproape nimic identificabil. practic aia au facut poze unor carbuni.

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
16:45 Fotbal, Liga 2
Dunărea Călărași - Turris
Digi 1, Telekom 1, Look Sport
19:55 Fotbal, Liga Campionilor
Șahtior Donețk - Real Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Sport
19:55 Fotbal, Liga Campionilor
Lokomotiv Moscova - Salzburg
Digi 2, Telekom 2, Look Sport 2
22:00 Fotbal, Liga Campionilor
Atletico Madrid - Bayern Munchen
Digi 1, Telekom 1, Look Sport
22:00 Fotbal, Liga Campionilor
Monchengladbach - Inter
Digi 2, Telekom 2, Look Sport 2
22:00 Fotbal, Liga Campionilor
Liverpool - Ajax
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 3
22:00 Fotbal, Liga Campionilor
Porto - Manchester City
Digi 4, Telekom 4
Program TV complet
Liga 1