BASCHET  ·  TRAGEDIE

Soția lui Kobe Bryant dă în judecată biroul șerifului din Los Angeles: „Opt persoane erau la locul accidentului şi fotografiau cu telefoanele mobile copii morţi, părinţi şi antrenori”

Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk

Sambata, 09 Mai, 19:58

Vanessa Bryant, văduva lui Kobe, a anunțat că va da în judecată biroul șerifului din Los Angeles, după realizarea și difuzarea unor fotografii de la locul accidentului în care a fost implicat fostul baschetbalist alături de alte opt persoane.

Vanessa consideră biroul șerifului vinovat, după ce la fața locului s-au aflat opt agenți din cadrul biroului care au făcut poze cu telefoanele personale, deși la puțin timp după accident ea a vorbit cu șeriful Alex Villanueva și i-a cerut acestuia ca locul să fie restricționat, informează news.ro.

„Nu mai puţin de opt persoane din cadrul biroului şerifului erau la locul accidentului şi fotografiau cu telefoanele mobile copii morţi, părinţi şi antrenori. După cum a recunoscut ulterior biroul, nu exista un motiv legat de anchetă pentru ca acele persoane să facă fotografiile la locul accidentului. Mai degrabă acei oameni au făcut fotografiile în scop personal”, se arată în plângerea fostei soții a lui Kobe Bryant.

Conform legii, cei de la medicina legală și anchetatorii de la National Transportation Safety Board ar fi avut permisiunea să facă fotografii la fața locului, doar în scopul anchetării accidentului.

De asemenea, șeriful Alex Villanueva a recunoscut că agenții săi nu aveau motiv să facă poze și că acestea au fost realizate mai mult în scop personal.

VIDEO: Kobe Bryant s-a stins din viață la doar 41 de ani

Citește și alte știri despre dispariția lui Kobe Bryant:Cel mai frumos copil din România s-a transformat într-o tânără superbă. Cum arată acum Noelle

Libertatea

Comentarii (2)

elgabri  •  09 Mai 2020, 21:39

Sunt infometate inaripatele !

therealtruth1  •  09 Mai 2020, 21:09

copii si parinti morti? wtf? sa ii spuna careva ca in urma acelui accdient dpdv al ramasitelor umane nu a mai ramas aproape nimic identificabil. practic aia au facut poze unor carbuni.

Vezi toate comentariile (2 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Hamburger - Wehen Wiesbaden

Digi 1
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Heidenheim - Erzgebirge Aue

Digi 2
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Dynamo Dresden - Stuttgart

Digi 4
16:30 Fotbal, Bundesliga

Monchengladbach - Union Berlin

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:00 Fotbal, Bundesliga

Padeborn - Borussia Dortmund

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1