BASCHET  ·  TRAGEDIE

VIDEO Sabrina Ionescu, baschetbalista română pe care Kobe Bryant o considera cea mai bună din lume, în lacrimi după moartea lui: „Sezonul ăsta e pentru el”

Luni, 27 Ianuarie, 15:09

Kobe Bryant a decedat la numai 41 de ani. Fostul mare baschetbalist al lui Los Angeles Lakers se afla într-un elicopter care s-a prăbușit în Calabasas, California. Alături de el erau fiica lui, Gianna, de 13 ani și alte 7 persoane.

Sabrina Ionescu, 22 de ani, una dintre cele mai bune jucătoare de baschet din SUA, a fost vizibil afectată de moartea lui Kobe Bryant și a fiicei sale, Gianna, cei trei având o relație foarte apropiată. 

Înaintea meciului dintre Oregon Ducks și Oregon State, Sabrina a plâns, iar pe pantofii sport și-a trecut un mesaj pentru Kobe: „Forever 24”. 

După meci, Sabrina a vorbit despre Kobe și despre dispariția lui. „Tot ce fac o fac pentru el. A fost un prieten foarte apropiat. Acest sezon este pentru el”, a spus Sabrina printre lacrimi. 

Kobe Bryant, fascinat de Sabrina 

Pe 17 ianuarie, cu câteva zile înainte decesului, Bryant a postat pe Twitter un mesaj pentru Sabrina, un emoji cu un țap (n.r. goat în engleză, prescurtare de la Greatest of All Time), cu referire la faptul că românca este cea mai bună jucătoare de baschet din istorie la nivelul colegiilor din SUA. Jucătoarea de origine e favorită să fie aleasă prima la draftul din acest an pentru WNBA.

Citește AICI povestea detaliată a Sabrinei Ionescu

+20 FOTO

Vezi și: Video: Doi medici din Suceava au avut curaj să denunțe politizarea înainte de dezastru. „E o mafie de nu se mai poate„

Libertatea

Comentarii (2)

romeverest  •  27 Ianuarie 2020, 17:36

Cum este posibil ? O romanca printre cele mai bune jucatoare de baschet din Sua ?? Pai...noi credeam, doar din declaratiile sotiei-impresar, ca doar fata ei este cea mai buna din lume !! Asta-i ca declaratia aia referitoare la sotul ei : “ sotul meu a fost Dumnezeul fotbalului din Germania” !! Sa mori de ras si nimic mai mult ,,

Geani Muraru  •  27 Ianuarie 2020, 16:41

Gata au inceput jurnalistii sa se infrupte din cadavre

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Campionatul Britanic și Openul Scoției

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1