SPORTURI  »  BASCHET  »  3 LA 3

Week-end de foc în Piaţa Constituţiei din Bucureşti » Toţi ochii pe Wizz Air Sport Arena Streetball!

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 iunie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 22 iunie 2013 11:09

Cele opt terenuri de baschet amplasate in Piata Constitutiei, la 3x3 EuroTour Wizz Air Sport Arena Streetball au fost luate cu asalt inca din prima zi a competitiei. Invitat special a fost legendarul jucator lituanian Sarunas Marciulionis.

Peste jumatate dintre cele aproape 300 de echipe au intrat in focuri vineri seara la cel mai tare turneu de baschet 3la3 organizat vreodata in Romania. Agitatie, viermuiala, inceput furtunos pe terenul central cu un slam-dunk inca de la primul meci, concursuri, pe scurt o adevarata sarbatoare a baschetului.

Si a fost doar prima zi. Una in care la terenuri a fost prezent si unul dintre cei mai mari jucatori de baschet din istorie, lituanianul Sarunas Marciulionis, campion olimpic si european. Lituanianul a trecut repede peste protocolul de la zona VIP si s-a simtit in largul sau mai aproape de terenurile de baschet, fie ca doar a privit meciurile de pe margine sau a socializat cu jucatorii. Marciulionis este un sustinator al baschetului 3x3 inca de cand aceasta disciplina a fost introdusa in programul Jocurilor Olimpice pentru tineret, la Singapore in 2010.

Nici oficialitatile nu au putut sta departe de baschetul 3x3 si de Wizz Air Sport Arena Streetball. La terenuri au fost prezenti secretarul de stat in Ministerul Tineretului si Sportului, Carmen Tocala si presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Octavian Morariu.

O vizita surpriza la Wizz Air Sport Arena Streetball a fost cea a lui Sam Smith, fost jucator in ABA (American Basketball Association) si in NBA. Smith este in prezent antrenor de individualizare a lui Caius Covrig, un talentat tanar baschetbalist roman.

Spectacolul continua sambata si duminica in Piata Constitutiei. Sambata dimineata vor avea loc meciuri din cadrul categoriei Elite, acolo unde cei mai buni jucatori si jucatoare se lupta pentru premii in bani in valoare totala de 4000 de euro.

Sambata dupa amiaza vor avea loc concursul de dunkuri, demonstratii ale celor de la Lords of Gravity, meciuri din categoria elite si multe alte momente de spectacol.  La terenuri va fi prezent pe aproape intreaga perioada a zilei Jorge Garbajosa, legendarul baschetbalist spaniol  campion mondial si European si vicecampion olimpic. 

PROGRAMUL ZILEI / SAMBATA 22 IUNIE:

576101-1.jpg

08.00 – 24.00: Meciuri din cadrul tuturor categoriilor
10.30 – 11.30: Walter Sieber, reprezentatul CIO si reprezentantii FIBA si FIBA Europe sunt prezenti la terenuri
11.00 – 12.00: Jorge Gabrajosa este prezent la terenuri
17.50 – 18.00: Lords of Gravity (1)
17.30 – 22.00: Jorge Garbajosa este prezent la terenuri
18.00 – 21.00: Walter Sieber, reprezentatul CIO si reprezentantii FIBA si FIBA Europe sunt prezenti la terenuri
21.00 – 22.00: Concurs de slam dunk
21.15: Lords of Gravity (2)
22.00: Lords of Gravity (3)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează