SPORTURI  »  BASCHET  »  EUROLIGĂ

Sepsi-SIC, învinsă de Zaragoza la debutul în Euroligă

Sepsi-SIC, învinsă de Zaragoza la debutul în Euroligă
Sepsi-SIC, învinsă de Zaragoza la debutul în Euroligă

Articol de - Publicat joi, 05 octombrie 2023 00:03 / Actualizat joi, 05 octombrie 2023 00:31

La debutul în grupele Euroligii de baschet, cea mai puternică întrecere intercluburi de pe continent, Sepsi-SIC a fost învinsă de Casademont Zaragoza, scor 57-85.

Calficată în premieră în grupele Euroligii, Sepsi-SIC, campioana României, a avut parte de un debut greu în competiția europeană, la Zaragoza, împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din baschetul spaniol feminin.

Covăsnencele nu au putut produce surpriza și au cedat la diferență mare, 57-85, cu gazdele distanțându-se încă din primul sfert, pe care l-au încheiat cu 12 puncte avans, 29-17. Un singur sfert, al treilea, a fost echilibrat, 12-12, celelalte aparținându-le sportivelor din Zaragoza.

Rapid Bucureşti, a doua victorie în preliminariile FIBA Europe Cup
RAPID
Rapid Bucureşti, a doua victorie în preliminariile FIBA Europe Cup

Sepsi-SIC, învinsă de Zaragoza la debutul în Euroligă

Consolarea celor de la Sepsi-SIC este că au dat cele mai bune două marcatoare ale jocului: suedeza Ellen Nystrom se laudă cu 17 puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă, în timp ce Bethy Mununga, din Belgia, a reușit 15 puncte, 8 recuperări și o pasă decisivă.

Pentru Sepsi-SIC au evoluat Gereben (două puncte), Nystrom (17), Hristova (6), Green (5), Mununga (15), Dumitrescu, Akathiotou, Cătinean (4), Belegante și Jankovic (8).

Următorul meci pentru Sepsi-SIC în Euroligă va avea loc pe 11 octombrie, la Sf. Gheorghe, cu echipa italiană Schio.

Din grupa A a Euroligii mai fac parte Fenerbahce, Valencia, DVTK, Lyon și Lublin.

Mai multe știri din sporturi: 

HANDBAL - Fostul selecționer, mesaj de încurajare pentru naționala României: „Au un culoar care îți poate da speranțe la calificarea la Jocurile Olimpice”

GIMNASTICĂ - Simona Amânar, triplă campioană olimpică, despre calificarea echipei femine la Jocurile Olimpice: „Presiunea a fost mai mare decât dacă s-ar fi bătut pentru aur”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  05 Octombrie 2023, 08:11

...inceput promitator ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează