SPORTURI  »  BASCHET  »  SEPSI

Zoran Mikes şi-a prelungit contractul cu campioana Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe!

Jucătoarele de la Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe sărbătorind al șaselea titlu național alături de Zoran Mikes FOTO Brigitta Miska
Jucătoarele de la Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe sărbătorind al șaselea titlu național alături de Zoran Mikes FOTO Brigitta Miska

Articol de - Publicat vineri, 13 mai 2022 19:32 / Actualizat vineri, 13 mai 2022 20:03

Bosniacul Zoran Mikes rămâne antrenor al campioanei Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe până în 2025.

Conducerea lui Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe i-a prelungit cu trei ani contractul antrenorului Zoran Mikes. Vechea înțelegere ar fi expirat în această vară, însă bosniacul și conducătorii covăsneni au decis ca tehnicianul de 50 de ani să rămână pe banca echipei campioane a baschetului feminin românesc până în 2025

Mikes a preluat-o pe Sepsi pe 18 noiembrie 2013, iar în perioada scursă de atunci a cucerit șase titluri de campionat și șapte Cupe ale României, având și câteva participări în cupele europene, cea mai importantă performanță internațională fiind calificarea în sferturile de finală ale EuroCup Women, în 2021.

Se plânge înainte de FC Voluntari - FCSB: „N-am vrut pe Arena Națională, toată lumea știe adevărul”
FC Voluntari - FCSB
Se plânge înainte de FC Voluntari - FCSB: „N-am vrut pe Arena Națională, toată lumea știe adevărul”

Zoran Mikes: „Sepsi sunt cele mai bune condiții din România”

Bosniacul a condus până acum, în toate competițiile, tricourile alb-verzi în 346 de meciuri.

„Sunt foarte mulțumit din punct de vedere profesional și emoțional de prelungirea contractului și sper că vom avea o colaborare frumoasă și de succes în continuare!Noile sezoane vor aduce noi provocări, iar să rămânem în vârf nu va fi o sarcină ușoară! Cel mai dificil lucru în sport este să câștigi trofeele și să promovezi jucători în același timp, iar în trecut exact asta am făcut!

Consider că la noi la club sunt cele mai bune condiții din România, iar Sepsi Arena este locul potrivit pentru cei care doresc să lucreze pe deplin în baschet!”, a spus antrenorul lui Sepsi.

CFR încearcă stimularea Voluntariului pe filieră PSD » Jocuri politice la titlu pe axa Rus-Năstase-Pandele!
LUPTA LA TITLU
CFR încearcă stimularea Voluntariului pe filieră PSD » Jocuri politice la titlu pe axa Rus-Năstase-Pandele!

„Zoran Mikes crede în profesionalism, devotament și muncă”

Acesta le are alături, la Sfântu Gheorghe, pe soția sa, Dragoslava, și pe fiica lor, Lana, care sunt antrenoare, respectiv jucătoare în echipa U16 a clubului.

„Avem nouă ani de succes în spatele nostru! Contractul antrenorului nostru principal a fost reînnoit ultima dată în 2018. Considerăm că triumfurile din ultimii ani se datorează cooperării noastre. Zoran crede în profesionalism, devotament total și muncă multă din primul moment. Scopul a fost întotdeauna să construim o familie. Ne dorim, în următorii trei ani, să-i facem și mai fericiți pe fanii noștri minunați și credem că Zoran Mikes este cel mai bun mod de a obține mai multe victorii atât în țară, cât și în Europa!”, a spus Pasztori Istvan, șeful secției de baschet a clubului covăsnean.

Citește și:

Neymar vorbește cu reporterii GSP.RO despre pasiunea sa pentru poker: „Cred că în fotbal presiunea e mult mai mare din partea adversarului”

Surpriza de pe lista lui PSG » Antrenorul dorit în locul lui Pochettino de Al-Khelaifi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează