BOX  ·  SPORTIVI

„Alba-neagra” lui Floyd Mayweather: mașinile de lux de 25 de milioane din Las Vegas și Los Angeles

Floyd Maywether epatează cu bolizii pe patru roți // Sursă foto: Instagram @FloydMayweather +6 FOTO
Floyd Maywether epatează cu bolizii pe patru roți // Sursă foto: Instagram @FloydMayweather

Articol de — Sambata, 25 Aprilie, 13:55

Floyd Mayweather, celebrul pugilist american de 43 de ani, ce deține o avere de peste un miliard, epatează cu bolizii pe patru roți, bijuteria preferată fiind un Bugatti Veyron, de două milioane.

Mayweather e unul dintre puținii sportivi miliardari ai lumii și o parte din banii câștigați, într-o carieră în care e neînvins în 50 de meciuri în ring, a investit-o în mașini superscumpe. Tabloidul The Sun a prezentat colecția sa impresionantă de mașini care valorează circa 25 de milioane de euro. 

Ciudățenia americanului de 43 de ani este că bolizii pe patru roți aliniați în garaj sunt numai în două culori: la reședința sa din Las Vegas în alb, iar la aceea din Los Angeles toți în negru!

+7 FOTO

Excepția, două supermașini în roșu și argintiu

„Money" se poate lăuda în megacolecție cu câteva bijuterii automobilistice: un Rolls Royce de 3,4 milioaned de euro, dar și preferatul său, Bugatti Veyron, de două milioane E, la fel ca modelul pe care și l-a cumpărat și Cristiano Ronaldo. 

Atât de mult îi place lui Maywether încât și-a comandat patru bucăți și doar aici a făcut excepția cromatică. Pe lângă alb și negru, a ales roșul și argintiul. În garaje mai pot fi admirate un Lamborghini Aventador (315.000), un Ferrari 488 (272.000), un Rolls-Royce Phantom (405.000) plus un Porsche 911 și un Bentley Mulsanne. În multe din poze, sunt neapărat și teancuri cu mii de dolari pentru a completa opulența și aroganța americanului.

România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

Citește mai multe știri din box:Ce s-a întâmplat cu cei doi medici chinezi bolnavi de COVID-19 care s-au trezit din comă cu pielea neagră. Imaginile cu ei făceau înconjurul lumii

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga Top Gol

Digi 3
Program TV complet

Liga 1