SPORTURI  »  BOX  »  BUTE A REVENIT CU VICTORIE

Americanii îşi pun întrebări » "E terminat Bute sau n-a fost niciodată un campion?"

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 04 noiembrie 2012 16:40

Lucian Bute l-a învins pe Denis Grachev, dar nu a impresionat decît pe final de meci, cînd a arătat ca boxerul pe care îl ştiam înainte de înfrîngerea cu Carl Froch.

Americanii de la ESPN scriu că pugilistul român "a creat astăzi mai multe întrebări decît răspunsuri" după meciul din această dimineaţă.

Principala este dacă Bute "a fost sau nu Bute un campion adevărat?". Eşecul categoric în faţa lui Carl Froch, cînd a fost făcut KO în runda a cincea, ar fi trebuit să ofere un răspuns, dar specialiştii ESPN cred că revanşa ar trebui să clarifice lucrurile.

Totuşi, Bute a fost campion mondial vreme de 3 ani, perioadă în care şi-a apărat de nouă ori centura IBF. Acest lucru naşte însă altă controversă: "N-a fost testat şi a fost suprapreciat?".

Chiar dacă la prima  Lucian "nu mai pare un boxer de elită", americanii remarcă "cealaltă parte a românului: inima de campion, care l-a ajutat să facă o rundă a 12-a extraordinară cu Grachev".

"Froch e favoritul clar al revanşei, care se anunţă una plină de potenţial, dar atuurile lui Bute sînt inima şi talentul", e concluzia specialiştilor americani.

Lucian Bute s-a impus la puncte printr-o decizie unanimă, dar prestaţia sa a lăsat de dorit, iar scorurile prezentate de cei trei arbitri au fost puse sub semnul întrebări chiar de presa canadiană.

Citeşte şi: Lucian Bute a revenit, dar nu i-a impresionat pe canadieni! » Pugilistul român l-a învins pe Grachev, dar e gata de revanşa cu Froch?

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
nusu_d
nusu_d  •  06 Noiembrie 2012, 01:24
Postat de dandre pe 05 Noiembrie 2012, 22:59

MULTI PE AICI SUNTETI NISTE COPII PROSTI SI NIMIK MAI MULT

Tu cu siguranta esti cel mai prost! Ascunde-te!

dandre
dandre  •  05 Noiembrie 2012, 22:59

MULTI PE AICI SUNTETI NISTE COPII PROSTI SI NIMIK MAI MULT

nusu_d
nusu_d  •  04 Noiembrie 2012, 21:33

Cred ca, cate putin din amandoua!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează