SPORTURI  »  BOX  »  INTERBOX

Andre Dirrell insistă să boxeze cu Bute, Interbox spune nu

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 28 ianuarie 2012 15:34

Andre Dirrell îl provoacă din nou pe Lucian Bute, însă preşedintele Inter box, Jean Bedard, a spus că îl doreşte ca adversar pentru român pe britanicul Carl Froch.

"Pot să confirm că vreau să boxez cu Bute", a notat Dirrell pe Twitter, conform boxingnews24.com. Potrivit boxingscene.com, Andre Dirrell a afirmat că dacă nu va obţine un meci cu Bute acum, acest lucru se va întîmpla data viitoare.

"Bute trebuie să îşi demonstreze valoarea"
"Nu neg calităţile lui Bute. Este un boxer mare şi are unul dintre cele mai bune upercuturi din boxul actual, însă să vedem cum arată totul în faţa unui adversar tînăr, de top. Bute trebuie să îşi demontreze valoarea într-un fel sau altul. Este pe acel piedestal.

Acolo sînt şi Ward şi Froch datorită prestaţiilor lor de la turneul Super Six. Dacă nu voi boxa cu Bute în următorul meci, mai sînt variantele Mikkel Kessler, Robert Stieglitz şi bineînţeles Andre Ward, cînd i se va face bine mâna", a precizat pugilistul american.

"Cea mai bună opţiune e Froch"
Rds.ca notează că Jean Bedard a afirmat că în acest moment cea mai bună opţiune pentru Bute este Carl Froch. "Obiectivul nostru a fost mereu să îl înfruntăm pe cîştigătorul Super Six, Andre Ward, dar din nefericire el nu este disponibil, din cauza unei accidentări. Lucian are 31 de ani şi nu avem timp de pierdut.

În acest moment, cea mai bună opţiune este Froch. Asta cer şi fanii noştri. Nimeni nu îl cunoaşte pe Dirrell aici. De aceea continuăm discuţiile cu Froch. Sîntem dispuşi să facem concesii privind veniturile anticipate pentru ca meciul cu Froch să aibă loc. Asta ne-a cerut Lucian", a explicat Bedard.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
blaustein
blaustein  •  04 Februarie 2012, 15:51

Oare nu e posbil un meci Bute-Froch in SUA? Tot o dau atat cu Canada si Anglia.... Sunt sigur ca ar prezenta interes...Suntem cumva la fotbal sa jucam tur/retur, ce-i aia? Un meci oficila pt centura in SUA si ar fi brici. Astfel va fi introdus si Lucian americanilor.

cosminmihai
cosminmihai  •  02 Februarie 2012, 21:50
Postat de nusu_d pe 02 Februarie 2012, 13:15

da au fost si discutii legate de bani dar nu numai asta a impiedicat meciul. Stai linistit ca scriu pentru boxingnews24 si urmaresc boxingscene de mai bine de 4 ani.

eu sunt foarte linistit , sa stii , n-am un stres....

nusu_d
nusu_d  •  02 Februarie 2012, 13:15
Postat de cosminmihai pe 02 Februarie 2012, 09:30

ce vorbesti tu prietene...era vb de 50/50 imprtirea egala a revenu ului esta era conditia pusa de pacman , dar floyd zice ca nu el ii da garantat 40 mil lu many , asta in conditiile in care oamenii de specialitate din box spun ca un meci ca asta ar avea un turn over de vreo 190 mil , deci floyd ar ramane cu vreo 150 ...

da au fost si discutii legate de bani dar nu numai asta a impiedicat meciul. Stai linistit ca scriu pentru boxingnews24 si urmaresc boxingscene de mai bine de 4 ani.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează