SPORTURI  »  ALTELE  »  KICKBOXING

Benny Adegbuyi a anunțat când va lupta din nou într-o gală Glory » Care sunt posibilii adversari

Benny Adebguyi
Benny Adebguyi

Articol de GSP - Publicat marti, 03 august 2021 20:22 / Actualizat miercuri, 04 august 2021 15:57

Benny Adegbuyi (36 de ani) a anunțat că ca lupta din nou într-o gală Glory, meciul urmând a se disputa în octombrie anul acesta.

Fără meci din decembrie anul trecut, când l-a învis pe marocanul Badr Hari în gala Glory 76, luptătorul român a anunțat că, teoretic, următorul său meci în Glory va avea loc în luna octombrie. Benny susține că îl va avea ca adversar pe unul dintre Rico Verhoeven, Ben Saddick și faimosul Alistair Overeem.

„A fost o perioadă în care nu prea au fost evenimente. Glory stabilise o gală în iulie. S-a mutat gala în septembrie, din cauza unei accidentări. Pe mine m-au anunțat că, teoretic, ar trebui să lupt în octombrie. Așa că mai sunt trei luni, începem o pregătire intensă și sper, cât de curând, să aflu detalii, adversarul și așa mai departe. 

E posibil să fie Rico pentru centură, Overeem sau Ben Saddick. A fost discuția în vară pentru un meci de centură cu Rico, doar că s-au schimbat planurile și vor să mai semneze oameni. E posibil ca ei să reconsidere meciul și să am pe altcineva, dar unul dintre aceștia top 2-3 o să fie. 

Eu aș vrea, în egală măsură, pe toată lumea. La un moment dat, îmi doresc și centura, chiar dacă e Rico coleg cu mine. Overeem este atât de faimos încât mi-aș dori meci cu el. Iar cu Ben Saddick am o revanșă de luat din piramida 2018, pe care am pierdut-o în final, din cauza oboselii sau ce știu eu ce altceva. 

Deci cam cu toți mi-aș dori, dar cred că, în momentul ăsta, mi-ar prinde bine un Ben Saddick. Apoi un meci de centură”, a spus Benny pentru Fanatik.

Benny Adegbuyi: „Am dus acest sport la un alt nivel!” + Ce spune despre o confruntare cu partenerul său de antrenament, Rico

Citește alte știri despre box:

Sacrificiile unui campion: „În timpul meciului mi s-a rupt tendonul! Dar am continuat așa și am câștigat titlul mondial”

Benny Adegbuyi, dezvăluiri spectaculoase: „Am muncit în Italia, am pus parchet” + Ce nume românesc are luptătorul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
4don
4don  •  03 August 2021, 23:20

Nu interesează pe nimeni.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează