SPORTURI  »  BOX  »  TRAGEDIE

Boxerul Hugo Santillan a murit din cauza unei lovituri primite în meciul cu Eduardo Abreu de sâmbătă

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 iulie 2019 18:59

Boxerul argentinian Hugo Santillan (23 de ani) a murit astăzi într-un spital din Buenos Aires.

Santillan a încasat o lovitură fatală în lupta de sâmbăta trecută cu uruguayanul Eduardo Abreu. Meciul s-a încheiat indecis, dar sportivul argentinian s-a prăbușit la câteva minute după decizie. Doctorii i-au descoperit un cheag de sânge pe creier. Complicațiile au dus la o insuficiență renală.

Consiliul internațional al boxerilor a făcut anunțul printr-un comunicat: „Am primit vestea extrem de tristă a morții sportivului în vârstă de 23 de ani. Luptătorul argentinian Hugo Santillan a decedat astăzi la spitalul San Felipe din Buenos Aires”.

Tot săptămâna asta, Maxim Dadashev a murit în urma unei operații pe creier. Boxerul rus avea un hematom din meciul cu Subriel matis.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
pma77
pma77  •  26 Iulie 2019, 20:26
Postat de 1745flo pe 26 Iulie 2019, 20:22

Boxul e o molimă ce trebuie starpita!

Din cauza fumatului mor in fiecare an in jur de 10 milioane de oameni si nu s-a mai starpit iar tu vrei sa starpesca boxul pentru 2 oameni? :)

1745flo
1745flo  •  26 Iulie 2019, 20:22

Boxul e o molimă ce trebuie starpita!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează