SPORTURI  »  BOX  »  DECES

VIDEO Tragedie după imaginile înfiorătoare » Simiso Buthelezi, pugilistul care a început să lovească un adversar imaginar în ring, a decedat!

Simiso Buthelezi (stânga) a decedat
Foto: mmafighting
Simiso Buthelezi (stânga) a decedat Foto: mmafighting

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 iunie 2022 18:38 / Actualizat miercuri, 08 iunie 2022 19:25

Simiso Buthelezi (24 de ani), pugilist din Africa de Sud, a încetat din viață la două zile după episodul șocant din ring, când s-a întors cu spatele la adversar și a început să lovească în aer.

Pe 5 iunie 2022, Simiso Buthelezi și Siphesihle Mntungwa s-au luptat pentru titlul național al Africii de Sud la box, categoria ușoară. În runda a 10-a a meciului, Buthelezi și-a lovit adversarul, iar acesta a căzut printre corzi, în afara ringului. Mntungwa și-a revenit, iar arbitrul a repornit partida de box. 

Meciul a fost oprit însă doar la câteva secunde distanță, după ce Buthelezi a părut că nu știe unde se află și a început să lovească în aer. 

Boxerul a fost transportat imediat la spital, acolo unde a fost plasat într-o comă indusă. Din nefericire, acesta a decedat marți seară din cauza unei leziuni cerebrale care a produs o hemoragie internă, anunță mmafighting.com

Cu mare tristețe Federația de Box din Africa de Sud și familia Buthelezi anunță trecerea în neființă a domnului Simiso Buthelezi care a încetat din viață aseară, 7 iunie 2022, la spitalul din Durban. Pe 5 iunie 2022, domnul Buthelezi a participat la un turneu de box găzduit de Starline Boxing Promotions în Greyville, Durban. 

Federația de Box din Africa de Sud va efectua o evaluare medicală independentă a prejudiciului și apoi va face publice rezultatele analizei medicale respective. Familia Buthelezi și Federația de Box din Africa de Sud vor face, la timp, anunț cu privire la aranjamentele funerare. 

Federația de Box din Africa de Sud dorește să le solicite publicului și presei să le acorde spațiu în timp ce deplâng decesul acestui mare boxer care a fost exemplar atât în ​​afara ringului, cât și în interiorul ringului.
-comunicatul familiei Buthelezi și a Federației de Box din Africa de Sud

VIDEO cu momentul când Simiso Buthelezi a început să lovească un adversar imaginar

Citește și: 

Sfârșit tragic pentru un fost fotbalist olandez: a sărit de la 30 de metri, dar s-a izbit de o stâncă și a murit înecat » Soția a filmat momentul
TRAGEDIE
Sfârșit tragic pentru un fost fotbalist olandez: a sărit de la 30 de metri, dar s-a izbit de o stâncă și a murit înecat » Soția a filmat momentul
Un fost campion ucrainean la box, ucis pe front de militarii ruși
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Un fost campion ucrainean la box, ucis pe front de militarii ruși

Playtech: Imagini bombă cu Dana Budeanu de când a apărut prima oară la TV! Sigur nu o recunoşti! Cum arăta vedeta?


Comentarii (3)
ertyuiop
ertyuiop  •  08 Iunie 2022, 22:51

Doamne fereste.....ce triste au devenit aceste imagini! RIP!

ucluj2011
ucluj2011  •  08 Iunie 2022, 21:50

Nasol de tot! Dumnezeu să-l odihnească!

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  08 Iunie 2022, 20:06

...saracu...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează