SPORTURI  »  BOX  »  O CARIERĂ DE INVIDIAT

"Bunicul" Holy a învins la 48 de ani si vrea titlul mondial!

sursa foto reuters
sursa foto reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 mai 2011 00:00 / Actualizat duminica, 08 mai 2011 14:16

Veteranul Evander Holyfield, 48 de ani, l-a învins, sâmbătă, pe danezul Brian Nielsen, în vârstă de 46 de ani, prin decizia arbitrului în repriza a zecea, într-un meci fără miză, dar pe care americanul îl consideră o etapă spre un al cincilea şi ultim titlu mondial la categoria grea.

"Aveam nevoie să câştig acest meci pentru a putea deveni un pretendent la titlul mondial", a declarat americanul care vrea să fie cel mai în vârstă campion mondial din istorie, conform Mediafax.

Adversarul său a fost campion mondial IBO şi are 64 de victorii în 67 de meciuri.

Născut în Atmore, Alabama, Evander a luptat în 57 de meciuri, dintre care a cîştigat 44 (29 prin KO). Cea de-a doua întîlnire a lui Holyfield cu Mike Tyson, în 1997, a fost catalogată ca fiind una dintre cele mai ciudate meciuri de box. În runda a treia, Tyson l-a muşcat de ureche pe adversarul său, fiind depunctat pentru gestul său. După ce medicii au decis că întîlnirea poate continua, Tyson l-a mai muşcat o dată pe Evander, de data aceasta smulgîndu-i o bucată din ureche şi scuipînd-o pe ring, moment în care meciul a fost întrerupt şi Mike, eliminat.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (8)
legion.etrangere
legion.etrangere  •  16 Mai 2011, 18:58

Nicio sansa la niciun titlu.

cfrclujole
cfrclujole  •  08 Mai 2011, 22:46

Ei, titlu mondial, aiurea!!Marketing, da, asta pot crede ca e doar o strategie pentru a atrage public pentru alte meciuri de genul acesta!

46and2
46and2  •  08 Mai 2011, 17:42

Pai pe Brian Nielsen il bat si eu... ala stie numai sa incasese.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează