SPORTURI  »  BOX  »  PREGĂTIRI

Bute mai are de slăbit 2 kg » Pugilistul român va lupta contra lui Badou Jack pe 30 aprilie

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 aprilie 2016 00:00

Lucian Bute va boxa pe 30 aprilie, la Washington, cu suedezul Badou Jack, deţinătorul centurii WBC la supermijlocie.

Românul a declarat vineri că este foarte bine pregătit și că mai are doar puțin peste două kilograme de dat jos până la cântarul oficial.

"Conform regulamentului WBC, cu șapte zile înainte de cântarul oficial nu aveam voie să am mai mult  de cinci la sută peste limita categoriei, 76,204. M-am încadrat fără probleme, mai am de slăbit doar 2,226 kg", a scris Bute pe pagina sa de facebook.

La 36 de ani, Bute speră să devină din nou campion mondial. Ultimul său meci la profesionism a avut loc în noiembrie 2015, când a fost  învins la puncte de britanicul James DeGale, într-un meci pentru centura IBF.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează