SPORTURI  »  BOX  »  REVENIRE

Bute oferă noi detalii despre scandalul de dopaj, înainte de revenirea în ring: "Avocații mei pregătesc un dosar"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 07 februarie 2017 18:06

După scandalul de dopaj în care a fost implicat, Lucian Bute va reveni în ring luna această, în lupta de la categoria semigrea contra lui Eleider Alvarez.

Bute susține că pregătește deja un dosar contra laboratorului care i-a contaminat suplimentul pentru care a fost depistat pozitiv.

"A fost cel mai dificil moment din cariera mea! Eu știam că sunt nevinovat, dar a fost nevoie să și dovedesc, ceea ce s-a și întâmplat după investigațiile făcute de avocații mei și decizia luată de Comisia de Box din Washington.

A fost un accident să consum un supliment legal, dar care a fost contaminat în producție. Avocații mei pregătesc un dosar împotriva acelui laborator în aceste zile", a spus Bute pentru ziare.com.

Pugilistul român va da piept Eleider Alvarez 24 februrie, la Quebec. În cazul unei victorii în fața columbianului, Lucian Bute îl va înfrunta pe Adonis Stevenson pentru titlul WBC.

Ultimul meci oficial al boxerului român a fost în luna aprilie, atunci când a remizat cu suedezul Badou Jack.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
kingdon
kingdon  •  10 Februarie 2017, 23:15

si cu dosarul ala cu *** cum stai moldovene? vezi ca prin targ se aude ca te da obreja pe goarna la proces, o sa ai nevoie si acolo de avocati sa explici suveica cu *** cu udrea !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nusu_d
nusu_d  •  10 Februarie 2017, 11:36

Ce avocati ai tu ma, saracule? :-)))

americanu197
americanu197  •  07 Februarie 2017, 19:46

ce bullshit... aceeasi scuza am auzit-o la dopati in tot felul de sporturi...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează