SPORTURI  »  BOX  »  BOX

Bute revine în forță » Cînd boxează iar

Articol de GSP - Publicat luni, 28 decembrie 2015 15:55

După ce a suferit a doua înfrîngere a carierei, împotriva lui James DeGale, și a ratat șansa de a reintra în posesia centurii IBF la categoria supermijlocie, Lucian Bute (35 de ani) nu stă degeaba și vrea să revină cît mai curînd în ring. 

Conform boxingscene.com, Bute a declarat că urmează să-și reia antrenamentele în luna ianuarie pentru ca în martie sau aprilie să boxeze împotriva unui pugilist consacrat:

”Nu mă gîndesc la meciul următor. Vreau doar să fac o pauză. Voi începe să mă antrenez în ianuarie și cred că voi boxa cu un adversar bun în martie sau în aprilie”.

Pugilistul român a mai spus că își dorește să cucerească din nou centura mondiala la supermijlocie și că se simte pregătit pentru realizarea performanței:

”Vreau să fiu din nou campion. Mă simt bine din punct de vedere fizic, dar și psihic, la 35 de ani. Sînt mai în vîrstă, dar experiența mă ajută”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  28 Decembrie 2015, 20:26

In boxul profesionist se plateste bine si la categoria "musca" . Probabil ca lui Bute i se vor oferi 100 de mii de parai sa il intilneasca pe unul clasat undeva intre pozitiile 15-20 . Oricum nu o sa uit niciodata cum la macelarit Froch !! In vecii vecilor .

sharky_04
sharky_04  •  28 Decembrie 2015, 19:30

Lucian Bute a jucat foarte bine impotriva lui James De Gale, doar nesansa sa-l faca KO pe britanic i-a cauzat a 3-a infrangere. Lucian, lupta pana la capat, fiecare pumn primit de la adversar in timpul meciurilor sa fie ca o ambitie sa ii faci KO, iar Strategia ta in anul 2016 sa fie: KO SAU NIMNC, SUCCES LUCIAN BUTE !!!

kingdon
kingdon  •  28 Decembrie 2015, 19:19

de revenit nu iti mai revii, stai linistit. dar spune ne daca mai dormi noaptea dupa ce au murit 2 oameni si ai nenorocit un altul.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează