SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE VS. JAMES DEGALE

Bute s-a întors în Anglia la 3 ani după înfrîngerea cu Froch: "Sînt pregătit, pe 28 noiembrie voi fi noul campion mondial"

Articol de GSP - Publicat joi, 08 octombrie 2015 17:42

Lucian Bute, 35 de ani, a susţinut astăzi o conferinţă de presă la Londra în care a vorbit despre aşteptările sale de la confruntarea cu James DeGale, 29 de ani, pentru titlul mondial IBF la categoria supermijlocie.

"Sînt bucuros că mă aflu aici. Ultima dacă cînd am fost aici am avut o experienţă neplăcută, în 2012 (n.r. - înfrîngere în faţa lui Carl Froch, la Nottingham). Mi-am pierdut titlul. Iar acum mă simt pregătit, am o echipă nouă, oameni noi în spatele meu, şi mulţumesc managerului meu pentru că mi-a dat această oportunitate de a deveni din nou campion mondial. Este important pentru mine deoarece am deţinut aceasă centură cinci ani.

Pe 28 noiembrie voi fi noul campion mondial. Sînt foarte încrezător. Vreau să îi mulţumesc şi lui James pentru oportunitate. Este un boxer foarte bun. Ştiu că seara de 28 noiembrie va fi extraordinară. Mă bucur că voi boxa în faţa fanilor mei, în Quebec City. Am boxat acolo de patru ori şi nu am pierdut. Pe 28 noiembrie voi obţine a cincea victorie, voi fi campion mondial", a spus Lucian Bute, conform Mediafax, în conferinţa de presă ce a avut loc la stadionul Emirates.

Lucian Bute va boxa, pe 28 noiembrie, la Videotron Centre din Quebec, cu britanicul James DeGale, pentru centura de campion IBF la categoria supermijlocie. Pugilistul român a deţinut această centură între octombrie 2007 şi mai 2012.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
liberal
liberal  •  08 Octombrie 2015, 21:27

Bai doroftei , tu vorbesti, care dupa ce ai luat una in ficat , in primele 5 minute , te-ai pus in genunchi si ai inceput sa plangi ? Esti jalnic betivane...

itrobert
itrobert  •  08 Octombrie 2015, 18:57

Baiete, vezi ca te-a pacalit careva... O sa ti-o furi si n-o sa stii unde sa te mai ascunzi :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează