SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE

Bute, scos din minţi de staff-ul său! » Incredibil: canadienii au dat petrecere după meciul cu Froch :O

Articol de GSP - Publicat luni, 28 mai 2012 00:00 / Actualizat luni, 28 mai 2012 09:41

Deşi Lucian Bute a pierdut centura IBF la Nottingham, oficialii de la Interbox nu au renunţat la banchetul stabilit încă de dinainte de meci.

Într-unul din restaurantele hotelului Crowne Plaza, membrii din staff-ul lui Bute s-au distrat de parcă meciul ar fi fost cîştigat. Cheful l-a deranjat vădit pe boxerul român, conform unor apropiaţi de-ai lui Bute.

Tot surse din cadrul Inter box au dezvăluit faptul că bursa lui Lucian la acest meci a fost de doar 1,2 milioane de euro, şi nu 2,3 milioane cum s-a vehiculat.

CITEŞTE ŞI: Stephan Larouche explică eşecul lui Bute: "Cîteva greşeli plătite scump"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (45)
reddogradumtl
reddogradumtl  •  29 Mai 2012, 04:35
Postat de danubius pe 28 Mai 2012, 12:06

bute a inceput exccelent...a controlat centrul ringului, s-a miscat extraordinar - ar fi facut un meci mare daca continua asa...totul s-a rupt in repriza a 3-a(minutul 1 si 50sec)...era dupa o serie frumoasa receptionata de figura lui froch, care a contrat apoi iar gestul lui lucian de a-l provoca cu garda jos(inexplicabil) pierzand un tempo a dus la prima serie ucigatoare a englezului, care a fost decisiva...pumnii aia au fost luati de un bute prea relaxat, nepregatit, cu garada jos...ce a urmat a fost doar eroism(campionul nostru nu a pus genunchiul jos) si macel...

@ danubius bravo singurul comentariu realist asta e purul adevar, cine a vrut sa vada a vazut ... acolo s-a dezechilibrat meciul

vl1717
vl1717  •  28 Mai 2012, 22:32

pai se bucurau ca si-au luat banii de la pariuri si au dat si ei chef.36 era cota lui froch sa ii dea KO lui bute in reprizele 4-6 mai mare fata de reprizele 1-3 care avea o cote de 32.o bossul interbox a mizat cateva milioane(dolari) pe infrangerea lui bute,a luat si bute cateva "bastoane".si toata lumea e fericita.dak bute castiga nu mai avea loc un meci revansa,dar asa in meciul de la montreal cota lui bute va fi mult mai mare pt o victorie->avantaj din nou pt bossul interbox.daca bute se va impune intr-un mod categoric in meciul revansa asta inseamna ca el nu a vrut sa boxeze sambata si in cazul acesta nu poate fi vorba de o tactica gresita e vorba doar de pariuri.

lucell
lucell  •  28 Mai 2012, 20:49

ce imi place cand va certati ca niste p**de proaste :))

Vezi toate comentariile (45)
Comentează