SPORTURI  »  BOX  »  BOX

Bute, tot la Bucureşti

Articol de , - Publicat vineri, 25 aprilie 2008 00:00

Gigi Becali a promis că va da banii pentru organizarea viitorului meci al lui Bute, cel în care-şi va apăra centura IBF.

Campion mondial în versiunea IBF, la categoria super­mij­lo­cie, Lucian Bute trebuie să-şi apere titlul împotriva challe­nge­ru­lui Librado Andrade. Mexicanul şi-a cîş­tigat dreptul de a boxa cu cam­pi­o­nul român după ce l-a învins în me­ciul eliminator pe germanul Ro­bert Stieglitz, KO în runda a opta, pe 22 martie 2008.

Bute trebuie să-şi pună centura în joc în luna septembrie sau oc­tom­­brie, locul nefiind încă stabilit. Gigi Becali, patronul Stelei, a dis­cu­tat însă cu preşedintele FRB, Rudel Obreja, şi i-a spus acestuia că vrea ca întîlnirea lui Lucian să se dispute la Bu­cu­reşti. “Încerc să aduc meciul lui Bute la Bucureşti, pentru că a în­ce­put să-mi placă boxul după ce Adri­an Diaconu a ieşit campion. E po­sibil să se bată Bute aici, în Ro­mânia, lîn­gă fanii lui, voi încerca, iar dacă se poate, aici va boxa. Eu dau două mi­lioane de euro, o să vorbim cu te­le­viziunile, cu sponsorii, pro­ble­­me de organizare şi voi vedea. Am zis că dacă pierd din chestia asta patru-cinci sute de mii de euro nu e nici o problemă, pentru a vedea un campion la Bucureşti, aşa cum este Lu­cian Bute. Becali, cînd încearcă, mai şi reuşeşte să facă aşa ceva”, a spus Becali.

“M-aş bucura să pot boxa în Ro­mâ­nia. Cred că un meci cu An­drade, la Bucureşti, ar fi ceva de vis. Me­xicanul e un boxer foarte bun şi ar fi bine să-l înfrunt în faţa propriilor suporteri”, a declarat Lucian Bute.

Manageriat de Golden Boy
Librado Andrade are o echipă foarte solidă în jurul său. Mexicanul e ma­na­geriat de Golden Boy Promotion, firma lui Oscar de la Hoya. “Va fi foarte greu să aducem meciul la Bucureşti pentru că ei vor disputa la Las Vegas. E prea devreme însă să discutăm lucruri concrete. Vor fi niş­te discuţii preliminare între Inter box şi cei de la Golden Boy şi abia apoi vom şti mai exact. Dacă se va ajun­ge la licitaţie, ei au cîştig de cauză. Numai din bilete, într-un meci la Las Vegas, strîng două mili­oa­ne de dolari”, a declarat Cris­ti Gă­nes­cu, directorul de imagine al Interbox.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
 •  26 Aprilie 2008, 00:35

spunam ca boxerii pierd din asta.ei au impresia ca au de castigat.le revin doar firmiturile.meciuri cu buget mare in canada ei iau cateva miide$,iar la montreal se aduna 12-14000de oameni la ogala cu un pret mediu de 50$/bilet+drepturiTV.menegerul ganescu ii prosteste ca doar interbox sa castige din astfel de evenimente si implicit el.adrian e singurul care s-a rupt de ei si si-a negociat mult mai bine fara el,vezi meciul cu rico disputat altundeva decat centrebel sau cum se cheama sala aia

 •  26 Aprilie 2008, 00:14

astia nu stiu cum sa traga mai mult pe fraieri invocand motive ca:``e foarte greu sa aduci meciul in romania.de fraier l-au luat acum pe becali care scoate banii dar se omite faptul ca romania,nu e capabila inca sa organizeze cu adevarat un asa meci.lucru probat la gala lui adrian.transmisie foarte proasta si neprofesinisti la filmat box.in rest copii ale galelor montrealeze,femei pe cuburi.marele manager ganescu nu exista in lumea boxului,dar prin romania merge ca vine din canada;)boxerii pierd

 •  25 Aprilie 2008, 10:06

Celulare de ultima generatie,electronice ieftine,haine de marca pe w.w.w.exmedia.ro intra acuma si convinge-te !!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează