SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE - JEAN-PAUL MENDY

Căldură mare, monşer!

Giovanni Becali n-a rezistat căldurii de la Romexpo +2   FOTO
Giovanni Becali n-a rezistat căldurii de la Romexpo

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 iulie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 10 iulie 2011 09:35

Ieri, la Bucureşti au fost 37 de grade Celsius. Afară. În sala Romexpo, la doar două ore de la începerea galei, era aproape la fel de cald. Giovanni Becali n-a rezistat prea mult şi s-a descheiat la cămaşă pentru a-şi şterge transpiraţia.

Locuri speciale
Organizatorii Galei "Campion pentru România" au pregătit persoanelor cu dizabilităţi un rînd special în jurul ringului, de 30 de locuri. O astfel de decizie a fost luată şi de Federaţia Română de Fotbal, care a acordat 76 de bilete gratuite la meciul România-Argentina.

Au renunţat la cub!
Mult anunţata tăiere a cupolei pavilionului expoziţional Romexpo, pentru montarea cubului-video, a fost abandonată. Din raţiuni de securitate, organizatorii au decis ca cele patru ecrane de pe care să se poată vedea reluările din cadrul meciurilor să fie montate la ultimul nivel al sălii. Reprezentaţii firmei care s-a ocupat de instalarea sistemelor audio-video nu au dorit să rişte suprasolicitarea acoperişului.

KO în cîteva secunde
Bogdan Dinu mai mult s-a antrenat decît a durat lupta cu tanzanianul Awadm Mohamed din cadrul galei "Campion pentru România". Românul nu a stat mult pe gînduri şi a intrat montat în ring, pornind alarma din primele secunde. Dinu i-a dat lovitura decisivă, după numai un minut de box, reuşind să se impună la categoria grea. "Îmi pare rău că am cîştigat aşa rapid, îmi doream să dureze mai mult pentru spectacol. Le mulţumesc celor care au venit să mă susţină, e important că am cîştigat. Am muncit mult, sînt extrem de fericit", a spus la final Dinu.

Simion a luat centura!
Viorel Simion a făcut un meci senzaţional în faţa filipinezului Jun Talape. Simion a luptat ca un leu în cuşcă, a aruncat pumni în stînga şi-n dreapta, dar n-a reuşit să-l doboare pe Talape. Nu a renunţat şi, împins de la spate de publicul de la Romexpo, Simion a făcut două runde, a cincea şi a şaptea, senzaţionale, dar filipinezul nu s-a lăsat doborît. Cum era firesc, Viorel a tras cu un upercut de stînga năprasnic la ficat, iar Talape a căzut şi nu s-a mai ridicat decît după secunde bune. Viorel Simion a reuşit să cucerească titlul internaţional la categoria WBC. Datorită acestui rezultat, el a intrat în top 15 cei mai buni boxeri ai categoriei şi are posibilitatea de a se lupta pentru centura mondială. "Este cel mai frumos moment din cariera mea! Le mulţumesc tuturor celor care m-au ajutat să cuceresc centura în faţa românilor!", a spus extrem de fericit, alături de cele două fetiţe, Simion.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
ghenceabogdan
ghenceabogdan  •  10 Iulie 2011, 15:33

Cat de scarbos e!

rhodogog
rhodogog  •  10 Iulie 2011, 13:55

un c..o.c..ala.r , am vrut sa zic ,dar m-au cenzurat securistii astia .

imperator
imperator  •  10 Iulie 2011, 11:51

Romexpo nu are aer conditionat ???????

Vezi toate comentariile (8)
Comentează