BOX  ·  AGRESIUNE

Campioană națională la box, agresată sexual de către un polițist care este antrenor de box în timpul liber

Vineri, 23 August 2019, 12:25

Un polițist din Sibiu, care este antrenor de box în timpul liber, a încercat să agreseze sexual două tinere sportive în vârstă de 12, respectiv 17 ani. 

Potrivit Mediafax, acesta s-a deplasat la București cu cea mai tânără dintre ele, în vederea participării la antrenamentele lotului național feminin de box și s-a cazat în aceeași cameră de hotel cu ea.  

Acolo, bărbatul și-ar fi pipăit eleva, așa cum a făcut și în luna februarie a acestui an, cu cealaltă sportivă a sa, în vârstă de 17 ani. 

Acum, polițistul este cercetat pentru tentativă de viol și agresiune sexuală. 

Acolo s-a cazat în aceeaşi cameră cu minora, iar în timpul nopţii, a încercat prin exercitarea unor acte de constrângere fizică să întreţină raporturi sexuale cu persoana vătămată, în vârstă de doar 12 ani la acea dată, în timp ce victima se afla sub paza şi îngrijirea lui, în calitate de antrenor al acesteia.  

Din nou s-a cazat în aceeaşi cameră cu minora, iar în timpul nopţii, a exercitat acte de natură sexuală asupra sa (altele decât cele prev. de art. 218 şi 220 C.pen.), constând în atingeri ale sânilor, feselor şi zonei intime, fără consimţământul persoanei vătămate (17 ani la data comiterii faptei), profitând de imposibilitate acesteia de a se apăra şi de a-şi manifesta liber voinţa datorită constrângerii morale, respectiv profitând de starea de vulnerabilitate în care se afla aceasta (minora fiind singură cu el, într-o altă localitate, departe de casă, sub paza, îngrijirea şi supravegherea acestui adult care se bucura de poziţia sa recunoscută de autoritate şi de încrederea pe care o insuflase minorei, ca de altfel şi celorlalte fete din grupa de box pe care o antrena)”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

VEZI ȘI:

Un nou scandal în boxul românesc » Au schimbat decizia sub ochii președintelui!Antonia e în top 10 cele mai frumoase femei din lume. Ce a putut sa spună Codin Maticiuc despre ea i-a lăsat mască pe toți

Libertatea

Comentarii (1)

vladutz13  •  23 August 2019, 14:42

Din februarie pana acum ce s-a facut?? Cum e posibil asa ceva???

Vezi toate comentariile (1 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1