SPORTURI  »  BOX  »  SAUL ALVAREZ - CALEB PLANT

VIDEO + FOTO „Canelo” Alvarez a făcut istorie » E primul campion absolut la mijlocie după victoria prin KO contra lui Caleb Plant

Saul „Canelo” Alvarez, victorie prin KO contra lui Caleb Plant //FOTO: AFP +15   FOTO
Saul „Canelo” Alvarez, victorie prin KO contra lui Caleb Plant //FOTO: AFP

Articol de - Publicat duminica, 07 noiembrie 2021 09:31 / Actualizat duminica, 07 noiembrie 2021 09:36

Mexicanul Saul „Canelo” Alvarez (31 de ani) continuă să facă istorie în box, după victoria contra americanului Caleb Plant.

Campion de-a lungul anilor la categoria semimijlocie, mijlocie și semigrea, „Canelo” Alvarez a devenit în această dimineață campion absolut la categoria mijlocie, după o victorie prin KO în fața lui Cale Plan.

Saul „Canelo” Alvarez, victorie prin KO contra lui Caleb Plant

+11 FOTO

Disputat la MGM Grand Arena (Las Vega), meciul dintre cei doi campioni la categoria mijlocie urma să-i asigure unui pugilist intrarea în istorie. 

„Canelo” Alvarez și-a pus în joc centurile WBC, WBA și WBO, iar Plant a pus la bătaie centura IBF. Câștigătorul lua tot și devenea primul campion absolut categoria mijlocie. Favoritul specialiștilor, Alvarez a reușit să câștige prin KO, în runda a 11-a. 

Canelo a început meciul în control, asigurându-se că este la conducerea meciului. După 5 runde dominate de Canelo, Plant a reușit să echilibreze disputa, a fost mai agresiv și a reușit să puncteze datorită loviturilor precise.

În runda a 11-a, Canelo a forțat și reușit KO-ul care i-a adus victoria. L-a trimis o dată la podea pe adversar, dar a acesta s-a ridicat. A doua oară Caleb nu și-a mai revenit, după ce mexicanul l-a prins într-o serie violentă de lovituri.

1 minutși 5 secunde mai erau din runda 11 când Caleb a fost făcut KO

„Nu a fost ușor să ajung în acest punct. Mulțumesc familiei și echipei mele. Îl respect foaret mult pe Caleb Plan. Este un pugilist dificil și foarte abil. Mi-a fost greu, dar antrenorul meu mi-a zis să merg pe planul stabilit.  Așa trebuia să termin meciul. Trebuia să îl termin pe Caleb”, a spus Saul Alvarez după meci.

57de victorii (39 prin KO), o înfrângere și două egaluri are Canelo Alvarez

Citește și: 

EXCLUSIV Dezvăluiri din interior » Cum a ajuns David Popovici de la CSA Steaua la CS Dinamo: „Aceste lucruri l-au determinat să facă pasul către noi”

Djokovic va încheia sezonul ca lider mondial! Record absolut al sârbului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
talpaiadului
talpaiadului  •  08 Noiembrie 2021, 20:09

Canelo e o legenda a boxului profesionist. Singura lui infrangere a fost cu Mayweather la categoria mijlocie mica, pe cand el avea doar 23 de ani.

denieru
denieru  •  07 Noiembrie 2021, 15:14

Domnilor, e vorba de categoria super-mijlocie. ( nu mijlocie cum ati scris in articol) Jurnalismul fara minimum de documentare devine deja penibil.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează