SPORTURI  »  BOX  »  BOX

VIDEO „Cel mai bun boxer din lume” a pierdut în fața lui Dmitry Bivol, campionul mondial din Rusia + Ce făceau Mike Tyson și Mayweather în tribune

Dmitry Bivol - Canelo Alvarez/ foto Daily Mail
Dmitry Bivol - Canelo Alvarez/ foto Daily Mail

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 mai 2022 11:37 / Actualizat duminica, 08 mai 2022 12:53

Canelo Alvarez (31 de ani), pugilistul mexican, considerat a fi cel mai bun boxer din lume în acest moment, a pierdut cu Dmitry Bivol (31 de ani), campionul mondial WBA la categoria semigrea, după o decizie în unanimitate a arbitrilor.

Sportivul din Mexic, campion mondial WBA, WBO, IBF și WBC la categoria supermijlocie, a urcat în greutate, pentru a-l provoca pe boxerul rus. Canelo nu și-a pierdut centurile în urma acestei înfrângeri, deoarece a luptat din postura de pretendent la titlul WBA al lui Bivol.

Canelo Alvarez a pierdut cu Dmitry Bivol

Dmitry Bivol a făcut meciul carierei și l-a învins pe Alvarez la decizia arbitrilor, în unanimitate. Rusul a dominat partida de la un cap la celălalt, lucru care l-a determinat pe Mike Tyson, prezent în tribune, să plece din arenă înainte de finalul meciului, anticipând rezultatul.

Canelo a început tare duelul, încercând să intre în control încă din startul primei runde, însă nu a reușit să spargă garda rusului. Bivol a preluat însă în control în repriza secundă și nu mai cedat inițiativa până la finalul meciului. Cei 3 arbitri au văzut rezultatul final din aceeași perspectivă și au decis în favoarea campionului rus, cu scorul de 115-113.

Bivol a ajuns la un palmares absolut impresionant , de 20 de victorii și zero înfrângeri. Pentru Canelo, a fost doar a doua înfrângere din carieră, după cea din 2013, cu Floyd Mayweather. Mexicanul are 57 de victorii în boxul profesionist, dintre care 39 prin KO. 

Floyd Mayweather, fostul rival al lui Alvarez, a fost prezent la meci și a pariat 10.000 de dolari pe victoria rusului. Legendarul campion a făcut profit și a câștigat 42.500 de dolari.

Citește și:

Situație uluitoare în UFC » De ce a fost deposedat de titlu campionul la categoria ușoară, chiar înainte de a-și apăra centura

Vitali Klitschko, acuzat de un campion mondial al Rusiei că amestecă sportul cu politica: „E trist”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
denieru
denieru  •  08 Mai 2022, 17:09

Scorul a fost mai degraba 117-111 daca nu chiar 118-110. Bivol a boxat incredibil de bine !

108131217590645
Servinston Patrunjel  •  08 Mai 2022, 14:16

Tatăl lui Dmitry e moldovean/român din Basarabia. Nu cred că mai cunoaștea româna/moldoveneasca.

balderis
balderis  •  08 Mai 2022, 13:59

Eu un nume mai românesc ca Dumitru Bivol , nu cred că există !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează