SPORTURI  »  BOX  »  TEORIA CONSPIRAȚIEI

Marele rival al lui Lucian Bute „se ia la trântă cu NASA”: „Pământul e 100% plat! Parcă mă uit la desene animate”

Carl Froch (45 de ani), fostul campion mondial WBC la categoria super mijlocie, a revenit asupra ideii conform căreia Pământul ar fi plat.
Carl Froch (45 de ani), fostul campion mondial WBC la categoria super mijlocie, a revenit asupra ideii conform căreia Pământul ar fi plat.

Articol de - Publicat vineri, 07 aprilie 2023 17:20 / Actualizat vineri, 07 aprilie 2023 18:58

Carl Froch (45 de ani), fostul campion mondial WBC la categoria super mijlocie, a revenit asupra ideii conform căreia Pământul ar fi plat.

Carl Froch, boxerul care i-a administrat cea mai dureroasă înfrângere lui Lucian Bute, este susținătorul unei teorii a conspirației. Crede că imaginile care dovedesc că Pământul este sferic sunt trucate. 

Carl Froch: „Pământul este 100% plat”

„Pământul este 100% plat. Nu există nicio dovadă a curburii Pământului. NASA folosește imagini generate de calculator, de fiecare dată sunt unele diferite. Mă uit la ele și mă gândesc «Stai puțin, arată ca niște desene animate»”, a spus Froch în cadrul podcastului Macklin's Take. 

Gazda emisiunii l-a provocat: „Tot ceea ce știu este că, atunci când Michael Conlan boxa în Brisbane, am plecat din LA și am zburat spre vest, iar 12 ore mai târziu am fost în Brisbane. Așa că nu văd cum poate fi Pământul plat”. 

Froch a continuat cu explicațiile bizare: „Aș putea să iau o coală A4. Notez centrul Pământului plat ca fiind la Polul Nord. Notez și peretele de gheață, care se află chiar în partea de Sud, în jurul circumferinței Pământului plat. Ai face ocolul și ai ajunge din Los Angeles până în Brisbane pe aceeași rută de zbor”.

De ce a pierdut Lucian Bute meciul cu Froch

În mai 2012, Lucian Bute a fost făcut knock out de către Carl Froch în runda a cincea și a pierdut centura IBF la categoria supermijlocie.

Cu trei săptămâni înainte de meci, eram în Florida, pregăteam meciul. Mi-am cumpărat ghete noi. Am făcut antrenament, mi s-a frecat degetul mare și mi s-a infenctat. Am făcut bășică, degetul mare era copt, era cât pumnul. Nu puteam să mai bag piciorul în gheată. Făceam antrenament în adidași cu două numere mai mari! Am fost la doctor, m-a tăiat, am făcut incizie. 

Aș fi avut toate argumentele să amân meciul. El nu vrusese să vină la Montreal, m-am dus eu. Ajunsesem în Anglia și tot în adidași făceam antrenamente. Până în ultima clipă am stat pe antibiotice, mâna nu era bine... În seara meciului, nu am mai spus-o niciodată, a venit doctorul de la Montreal și mi-a făcut injecție în mână, mi-a înghețat-o! A fost prima dată în viață. Nu simți nimic, dădeai în beton și nu știai, nu simțeai
- Lucian Bute, în 2019, pentru GSP.ro

Citește și alte știri din sportul internațional:

David Popovici s-a calificat în finala probei de 400 metri liber la Campionatele Naționale de Natație » Vlad Stancu a fost cel mai rapid!

Rollercoaster cu Irina Begu! I-a luat 10 game-uri la rând locului 3 mondial, dar a fost eliminată la Charleston

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
istet10
istet10  •  08 Aprilie 2023, 02:30
Postat de patratel2019 pe 07 Aprilie 2023, 23:48

Când ai luat bătaie de mic ți se par toate plate!????

Corect.

patratel2019
patratel2019  •  07 Aprilie 2023, 23:48

Când ai luat bătaie de mic ți se par toate plate!????

sandiego
sandiego  •  07 Aprilie 2023, 22:01

povestea romantata a lui bute; l-a batut ala de i-a sunat apa in cap; se vede si dupa figura lui inspaimantata din poza; dupa meciul ala, bute a disparut din peisaj; daca ar fi sa-i dea cineva crezare , ca a fost bolnav, bla,bla, de ce nu si-a cerut revansa? nu avea cum; adversarii de pana atunci ai lui bute erau inainte de pensie, sau detinatori ai unor titluri lipsite de continut; asa ca bute, las-o cum a cazut!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează