SPORTURI  »  TENIS  »  CHARLESTON

Rollercoaster cu Irina Begu! I-a luat 10 game-uri la rând locului 3 mondial, dar a fost eliminată la Charleston

Irina Begu, în meciul cu Jessica Pegula // foto: Imago Images
Irina Begu, în meciul cu Jessica Pegula // foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 07 aprilie 2023 07:20 / Actualizat vineri, 07 aprilie 2023 09:22

Irina Begu (32 de ani, locul 37 WTA) a pierdut dramatic în fața Jessicăi Pegula (29 de ani, 3 WTA), scor 5-7, 6-4, 4-6, și a părăsește turneul de la Charleston în faza optimilor de finală.

Ce aproape a fost Irina Begu de o mare surpriză la Charleston! Românca a pierdut primul set în fața favoritei gazdelor, 5-7, și a început actul secund catastrofal, Pegula distanțându-se la 4-0.

A urmat o revenire de poveste a Irinei, care a câștigat din acel moment 10 game-uri la rând, de la 0-4 în setul 2 la 4-0 în decisiv!

Dacă nu se mișcă urgent, nu promovează până în 2025! CSA Steaua riscă să joace degeaba încă un sezon
CSA STEAUA
Dacă nu se mișcă urgent, nu promovează până în 2025! CSA Steaua riscă să joace degeaba încă un sezon

Meci uluitor între Irina Begu și Jessica Pegula la Charleston

Părea că Irina se îndreaptă către victorie, însă a urmat o altă revenire senzațională. De această dată a jucătoarei de pe locul 3 mondial.

Pegula a câștigat 6 game-uri la rând, fără ca Irina să găsească vreun răspuns. Americanca a închis astfel jocul cu 6-4 în decisiv și s-a calificat în faza sferturilor de finală, unde va da peste Paula Badosa, locul 33 mondial.

Jessica Pegula: „Sunt pur și simplu tare”

La final, la interviul de pe teren, Jessica a fost întrebată ce s-a întâmplat pe teren, cum de s-a ajuns la o astfel de desfășurare a meciului.

„Nu am idee, să fiu sinceră. La un moment dat eram pe cale să-mi distrug racheta, apoi am ajuns aici. Încercam doar să câștig un game, după ce pierdusem multe la rând. Astăzi am învățat că sunt pur și simplu tare. Chiar dacă am avut acea cădere, când ea a început să joace un tenis foarte bun, sunt pur și simplu tare”, a răspuns americanca.

Sferturile de finală de la WTA Charleston:

  • Jessica Pegula - Paula Badosa 
  • Belinda Bencic - Ekaterina Alexandrova 
  • Madison Keys - Daria Kasatkina 
  • Anna Kalinskaya - Ons Jabeur

Mai multe știri din tenis: 

Cât costă să faci sport în România, episodul 5 » Banii vorbesc. Așa e în tenis! Formarea unui junior de top costă sute de mii de euro

Liderul WTA se revoltă: „Nu e corect să joace rușii și bielorușii! Sportul a fost mereu folosit ca propagandă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
Trandafir
Trandafir  •  07 Aprilie 2023, 12:15

Uitata de catre GSP, Irina Maria Bara a reusit sa ajunga in semifinale/dublu la Bogota WTA250, urcand 12 pozitii in clasament. Succes mai departe !

Trandafir
Trandafir  •  07 Aprilie 2023, 12:11

Un meci interesant, dar dezamagitor. Felicitari Irina pentru o frumoasa cariera sportiva - locul 36 in clasamentul WTA. Pentru comparatie, Irina este mult mai buna decat primele rachete din tari foarte puternice, de exemplu Niemeier/Germania, cea mai puternica tara UE, loc 65. Raducanu din patria tenisului mareata Mare Britanie, loc 68. Grabher din Austria imperiului Habsburgic profitor. Totul cu talent si multa, multa munca fara ajutor de la Ministrul sportului/O, FRT, MTS.

VanBasten
VanBasten  •  07 Aprilie 2023, 10:43

Inca o piesa de teatru pusa in scena pentru agentiile de pariuri.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează