SPORTURI  »  BOX  »  SCANDAL

Conor McGregor, reținut de polițiști în Corsica! E acuzat de tentativă de agresiune sexuală: „A fost interogat și eliberat”

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 septembrie 2020 21:24 / Actualizat sambata, 12 septembrie 2020 21:33

Conor McGregor, 32 de ani, a fost reținut de polițiștii din insula Corsica, fiind acuzat de tentativă de agresiune sexuală.

Ex-pugilistul se afla într-o croazieră pe iahtul său, alături de logodnica Dee Devlin, însă a fost reținut după ce a andocat pe insula franceză, relatează tmz.com. 

„În urma unei plângeri depuse pe 10 septembrie, prin care se denunțau acte care ar putea fi descrise drept tentativă de agresiune sexuală și expunere sexuală, domnul Conor Anthony McGregor a făcut obiectul unei audieri din partea serviciilor de jandarmerie”, a confirmat un oficial al procuraturii din Corsica. 

Avocatul lui McGregor: „E o plângere abuzivă”

Presupusul incident ar fi avut loc la un bar dintr-o stațiune în care McGregor se oprise pe 10 septembrie.

Primele reacții din partea lui McGregor au venit prin reprezentantul său legal, Emmanuelle Ramon. Acesta a declarat pentru AFP că nu a fost depusă nicio acuzare împotriva clientului său și a descris plângerea aflată în posesia poliției drept „abuzivă”.

„Conor McGregor neagă cu tărie orice acuzație. A fost interogat și eliberat”, a spus avocatul său, conform tmz.com.

Ex-pugilistul nu e la primele probleme cu legea: a fost arestat și urmărit penal după ce a aruncat cu un cărucior de oțel într-o fereastră de autobuz, iar în 2019 a fost arestat pentru furt calificat după ce i-a luat telefonul mobil unui bărbat într-un hotel din Miami. Tot anul trecut, McGregor a lovit cu pumnul un bărbat mai în vârstă într-un pub din Irlanda.

Citește și alte știri despre McGregor:

VIDEO Conor McGregor cel josnic! A altoit un bătrân într-un bar, dintr-un motiv INCREDIBIL!

Conor McGregor, cel mai mare dușman al modestiei :D Starul UFC, surprins în timp ce își numără teancul de bani: „Îmi place viața mea”

VIDEO Conor McGregor, victorie BRUTALĂ la revenire! Și-a învins adversarul cu 20 de pumni în 40 de secunde: l-a lovit și cu umărul!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează