BOX  ·  SCANDAL

Conor McGregor, reținut de polițiști în Corsica! E acuzat de tentativă de agresiune sexuală: „A fost interogat și eliberat”

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 septembrie 2020 21:24 / Actualizat sambata, 12 septembrie 2020 21:33

Conor McGregor, 32 de ani, a fost reținut de polițiștii din insula Corsica, fiind acuzat de tentativă de agresiune sexuală.

Ex-pugilistul se afla într-o croazieră pe iahtul său, alături de logodnica Dee Devlin, însă a fost reținut după ce a andocat pe insula franceză, relatează tmz.com. 

„În urma unei plângeri depuse pe 10 septembrie, prin care se denunțau acte care ar putea fi descrise drept tentativă de agresiune sexuală și expunere sexuală, domnul Conor Anthony McGregor a făcut obiectul unei audieri din partea serviciilor de jandarmerie”, a confirmat un oficial al procuraturii din Corsica. 

Avocatul lui McGregor: „E o plângere abuzivă”

Presupusul incident ar fi avut loc la un bar dintr-o stațiune în care McGregor se oprise pe 10 septembrie.

Primele reacții din partea lui McGregor au venit prin reprezentantul său legal, Emmanuelle Ramon. Acesta a declarat pentru AFP că nu a fost depusă nicio acuzare împotriva clientului său și a descris plângerea aflată în posesia poliției drept „abuzivă”.

„Conor McGregor neagă cu tărie orice acuzație. A fost interogat și eliberat”, a spus avocatul său, conform tmz.com.

Ex-pugilistul nu e la primele probleme cu legea: a fost arestat și urmărit penal după ce a aruncat cu un cărucior de oțel într-o fereastră de autobuz, iar în 2019 a fost arestat pentru furt calificat după ce i-a luat telefonul mobil unui bărbat într-un hotel din Miami. Tot anul trecut, McGregor a lovit cu pumnul un bărbat mai în vârstă într-un pub din Irlanda.

Citește și alte știri despre McGregor:Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea, l-a făcut praf pe Nicușor Dan. „Gabi a fost...„
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1
Hermannstadt - FC Botoșani
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:00 Fotbal, Liga 1
Dinamo - UTA Arad
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga 2
Padeborn - Hamburger
Digi 4
21:45 Fotbal, Serie A
Bologna - Parma
Digi 3
22:00 Fotbal, La Liga
Cadiz - Sevilla
Digi 2
Program TV complet

Liga 1