SPORTURI  »  ALTELE  »  UFC

Conor McGregor, cel mai mare dușman al modestiei :D Starul UFC, surprins în timp ce își numără teancul de bani: „Îmi place viața mea”

Conor McGregor // foto: Instagram @ thenotoriousmma
Conor McGregor // foto: Instagram @ thenotoriousmma

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 mai 2020 19:48

Conor McGregor (31 de ani), vedeta irlandeză din UFC, a stârnit un val de reacții din partea fanilor după ultima sa postare pe rețelele de socializare.

Izolarea cauzată de pandemia de COVID-19 se pare că i-a priit luptătorului, care s-a afișat pe Instagram cu un fizic impresionant. McGregor a pozat purtând o cămașă florală în timp ce își numără banii, copiind astfel desenul din spatele său. „Normal că îmi place viața pe care o trăiesc”, a scris irlandezul.

Conor McGregor, cel mai mare dușman al modestiei :D Starul UFC, surprins în timp ce își numără teancul de bani: „Îmi place viața mea”
sursă foto: Instagram @ thenotoriousmma

„Conor, ce îți dă antrenorul să mănânci?”, „Cel mai bun al tuturor timpurilor făcând ce vrea el să facă” sau „A pus ceva kilograme pe el” sunt doar câteva dintre reacțiile admiratorilor lui McGregor.

McGregor vrea revanșa cu Nurmagomedov

Conor McGregor a revenit în Octagon în ianuarie, reușind să îl învingă pe Donald Cerrone. După revenirea galelor UFC, cu porțile închise, irlandezul își caută următorul adversar.

Dana White, președintele UFC, a avut parte de o întâlnire marți, pentru a decide ce se va întâmpla cu Conor, care așteaptă revanșa cu rusul Khabib Nurmagomedov.

Lucru care nu se va întâmpla curând, conform The Sun, din moment ce pentru Nurmagomedov urmează meciul pentru titlul la categorie ușoară împotriva lui Justin Gaethje, care a câștigat centura la UFC 249. „Khabib se va lupta cu Gaethje în septembrie. Vom vedea ce se întâmplă cu Conor în această vară”, a declarat Dana White, potrivit sursei citate.

VIDEO: #sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă. Vedetele din sport îi învață pe fani cum să facă mișcare

Citește mai multe știri despre sporturi:

Momente grele pentru familia Nurmagomedov » Tatăl lui Khabib, în stare critică din cauza COVID-19

Tulburător » Un fost wrestler a murit încercând să-și salveze fiul: „Aceasta este dragostea unui tată”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează