BOX  ·  COVID-19

COVID-19. Celebrul arbitru Eddie Cotton, răpus de coronavirus: el a condus disputa istorică dintre Lennox Lewis și Mike Tyson

Articol de - Publicat sambata, 18 aprilie 2020 11:11

Eddie Cotton, unul dintre cei mai renumiţi arbitri de box din Statele Unite, a încetat din viaţă vineri, la vârsta de 72 de ani. Între partidele conduse din ring se numără și disputa istorică dintre Lennox Lewis și Mike Tyson.

Unul dintre cei mai cunoscuți arbitri de peste Ocean, americanul Eddie Cotton a încetat din viață vineri, răpus de coronavirus. Soția sa, Ruby Cotton, a precizat că Eddie a fost internat în urmă cu două săptămâni cu pneumonie, fiind diagnosticat ulterior pozitiv la Covid-19.

Cotton a început să lucreze în boxul profesionist în 1992 şi s-a retras în 2014, ocupând ulterior un post în cadrul conducerii Federaţiei internaţionale de box. El a condus mai multe meciuri pentru titlul mondial, însă şi-a câştigat notorietatea în urma disputei pe care britanicul Lennox Lewis a câştigat-o în faţa americanului Mike Tyson, pe 8 iunie 2002.

VIDEO. Cele mai importante momente din lupta Lennox Lewis - Mike Tyson:

Citește și alte știri despre coronavirus în sport:Gestul total neașteptat făcut de prima și ultima soție a lui Cristi Borcea
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
Campionatul Mondial de Snooker
Eurosport
22:00 Optimi UCL
Manchester City - Real Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Juventus - Lyon
Juventus - Lyon
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1