BOX  ·  POVESTE

Femeia pentru care Mike Tyson a vrut să îl bată pe Michael Jordan: „Omule, tu crezi că eu sunt prost?!”

Mike Tyson a vrut să îl bată pe Michael Jordan
Mike Tyson a vrut să îl bată pe Michael Jordan

Articol de GSP - Publicat luni, 11 mai 2020 20:36

Legendarul manager de box Rory Holloway a relatat în cartea sa, „Taming the Beast: The Untold Story of Mike Tyson”, cum Mike Tyson (53 de ani) a fost la un pas să îl bată pe Michael Jordan (57 de ani). 

Mike Tyson, unul dintre cei mai mari boxeri din istorie, e recunoscut pentru ieșirile sale. O astfel de întâmplare este povestită de Rory Holloway, fostul să manager, în cartea „Îmblânzirea Bestiei: Poveștile nespuse ale lui Mike Tyson”. Întâlnirea încinsă dintre Tyson și Jordan a avut loc la începutul anilor 1990, într-o perioadă în care boxerul se afla în plin proces de divorț cu Robin Givens, fosta lui soție. „Greul” auzise zvonuri despre o aventură între Robin și Michael, iar când i-a surprins împreună la aceeași petrecere din Chicago, a izbucnit.

Mike Tyson și Robin Givens, prima soție

Mike Tyson a vrut să îl bată pe Michael Jordan

„Mike Tyson stătea și își savura băutura favorită, un Long Island. Când bea, sentimentele îi ies la iveală. I-am spus chelnerului să pună apă în băutură, pentru că simțeam ceva. Dintr-o dată, Mike s-a holbat la Michael Jordan peste masă și a spus «Hei, omule, tu crezi că eu sunt prost? Știu că ai fost cu soția mea. Știu că v-ați făcut de cap». Jordan, evident, voia să se ridice și să o ia la fugă. Nu vrei să iei parte la asta. 

Noaptea aia a fost un adevărat circ. Don King tot încerca să schimbe subiectul, eu încercam să îl calmez pe Mike. Tyson le spunea tuturor că o să-l bată pe Jordan”, a scris Rory Holloway.

VIDEO / Cât de bine lovește fiul lui Mike Tyson

Citește și alte știri despre sporturile de contact:La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (1)
magic4ever  •  11 Mai 2020, 22:57

Tyson the king!

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:10 Formula 1
MP al Marii Britanii
Digi, Look Sport, Telekom
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1