BOX  ·  MĂRTURIE

Deontay Wilder, campion mondial la categoria grea, dezvăluiri tulburătoare din perioada depresiei: „A fost greu să am primul copil cu o malformație. Aveam arma la tâmplă”

Articol de GSP - Publicat marti, 04 februarie 2020 11:55

Deontay Wilder, 34 de ani, campion mondial la categoria grea, a povestit pentru BT Sport despre depresia puternică prin care a trecut în 2006.

Wilder avea pe atunci 19 ani și era proaspăt tătic, având o fiică născută în 2005. Copilul său s-a născut, însă, cu spină bifidă, un defect congenital al coloanei vertebrale.

„Cel mai dificil moment din viața mea a fost cu ani în urmă, după ce prima mea fiică s-a născut în 2005. Anul următor a fost foarte dificil pentru mine, până în punctul în care mi-am pierdut familia, până în punctul în care țineam o armă la tâmplă și voiam să mă sinucid.

Aceste gânduri îți vin în cap, suntem cu toții oameni, aceste gânduri vin în capul oricărui trece printr-o depresie și se confruntă cu multe lucruri în viață. Crezi că singurul mod de a pune punct la toate acestea este să îți închei viața, nu te gândești la altceva, te gândești doar la tine și la ce se întâmplă. A fost greu la 19 ani, să am primul copil și cu o malformație.

Cu toții ne rugăm să avem copiii sănătoși, iar când primești o provocare în viață, mai ales când ești un adult tânăr încercând să își croiască propriul drum, e dificil. Ai o responsabilitate mare, copilul tău are nevoie de mai multă iubire decât un copil normal și în același timp ai nevoie de bani, mulți bani, pe care să îi dai pe facturi și alte cheltuieli medicale. Semnam cec de plată după cec de plată. Am trecut prin asta, știu cum se simte”,  a spus Deontay Wilder pentru sursa citată.

Americanul a avut ulterior o ascensiune fulminantă în box și a ajuns campion la categoria grea, în toamnă reușind să își păstreze centura după ce l-a învins pe cubanezul Luis Ortiz prin KO. 

Citește și:Din ce face bani noul iubit al Andreei Bălan. E putred de bogat
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:00 Fotbal, Cupa României
FCSB - Dinamo
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Premier League
Manchester City - Newcastle
Eurosport
20:30 Fotbal, Serie A
Genoa - Napoli
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:30 Fotbal, Serie A
Fiorentina - Cagliari
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
20:30 Fotbal, La Liga
Getafe - Villareal
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
22:15 Fotbal, Premier League
Brighton - Liverpool
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Roma - Parma
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:45 Fotbal, Serie A
Atalanta - Sampdoria
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
23:00 Fotbal, La Liga
Barcelona - Espanyol
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1