SPORTURI  »  BOX  »  MECIUL ANULUI

Deontay Wilder versus Tyson Fury: ce pronostic dau Mike Tyson, Evander Holyfield sau Conor McGregor

Deontay Wilder, foto: Guliver/gettyimages
Deontay Wilder, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 februarie 2020 13:46

Deontay Wilder și Tyson Fury se înfruntă duminică dimineață, ora 6:30, la Las Vegas, pentru centura WBC la categoria grea. Partida, care nu va fi televizată în România, a aprins imaginația tuturor. 

Americanul Deontay Wilder, 34 de ani, și britanicul Tyson Fury, 31 de ani, s-au mai întâlnit odată, în octombrie 2018, dar partida s-a încheiat nedecis. Ambii boxeri sunt neînvinși la categoria grea. 

Cine spun Mike Tyson și alte legende că va fi învingător în Wilder - Fury

The Sun a publicat o listă a legendelor din box care dau câte un pronostic pentru învingătorul dintre Deontay Wilder și Tyson Fury. Iată răspunsurile:

  • Mike Tyson - Fury, la puncte 
  • Manny Pacquiao - Wilder, knock-out 
  • Anthony Joshua - Fury, nespecificat 
  • Sugar Ray Leonard - Wilder, la puncte 
  • Evander Holyfield - Wilder, knock-out 
  • Conor McGregor - Fury, nespecificat
  • David Haye - Wilder, la puncte 
  • Thomas Hearns - Wilder, la puncte 
  • Larry Holmes - Wilder, knock-out 

Deontay Wilder și Tyson Fury, neînvinși

Deontay Wilder a disputat 43 de meciuri, iar 41 s-au terminat înainte de gongul final, reprezentând 97% din lupte. Deontay are un procentaj mai bun decât pugiliști legendari, precum Rocky Marciano, George Foreman sau Mike Tyson, potrivit The Sun.

De cealaltă parte, Tyson Fury are 30 de partide disputate, 20 câștigate prin knockout, 29 de victorii și egalul cu Wilder. Fury a slăbit serios pentru partida cu Deontay Wilder, fiind acuzat de-a lungul timpul că nu e în condiția necesară pentru a face față la un meci de asemenea calibru la „grei”. 

Citește și:

„Aroganța” lui Tyson Fury la adresa prietenei lui Wilder

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează