BOX  ·  BUTE A REVENIT CU VICTORIE

Doroftei: "Bute a arătat ca un campion doar o repriză! Îşi grăbeşte sfîrşitul" :(

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 04 noiembrie 2012 12:22

Leonard Doroftei, fostul campion mondial WBA la categoria semiuşoară, a rămas dezamăgit de prestaţia lui Lucian Bute cu Denis Grachev.

"Bravo, Lucian, să-ţi ajute Dumnezeu să-ţi revii! Dar ai avut o singură repriză de campion, cea de-a 12-a. În rest, uită! Dacă vreţi, vă spun tot ce vreţi să auziţi, că e bun, că e frumos! Dar nu e aşa. Cînd am spus că are nevoie de meciuri tari, toţi mi-aţi sărit în cap! Aşa îţi vezi nivelul şi progresezi", a spus Leonard Doroftei la Money.ro.

"Nu ai voie să iei atîţia pumni"
Fostul pugilist a încercat să explice unde a greşit Bute, analizînd victoria în 12 runde cu Grachev: "Îmi calc pe inimă şi mă duc eu la Pechea, să stau de vorbă cu el. Nu ai voie să iei atîţia pumni. Viitorii lui adversari nu vor fi ca rusul ăsta, vor fi mai experimentaţi. A dat numai lovituri izolate şi a stat la schimb de lovituri. Nu avea nevoie de aceşti pumni. Îşi grăbeşte sfîrşitul”, a explicat Doroftei.

Lucian Bute s-a impus la puncte printr-o decizie unanimă, dar prestaţia sa a lăsat de dorit, iar scorurile prezentate de cei trei arbitri au fost puse sub semnul întrebări chiar de presa canadiană.

Citeşte şi: Lucian Bute a revenit, dar nu i-a impresionat pe canadieni! » Pugilistul român l-a învins pe Grachev, dar e gata de revanşa cu Froch?Elena Băsescu a dispărut complet din viața politică. Anunțul uluitor făcut acum de fiica fostului președinte
Libertatea
Comentarii (39)
migo78  •  05 Noiembrie 2012, 13:56

E comic ca tocmai Doroftei afirma ca "Nu ai voie să iei atîţia pumni". Pai Moshu' incasa la greu iar fatza plina de sange si arcadele sparte erau trademark-ul lui... Sa nu ma intelegeti gresit, Doroftei a fost un mare campion, insa la fel e si Bute... si nu are nevoie de sfaturi ironice transmise prin intermediul presei.

craciuncosmin  •  04 Noiembrie 2012, 22:47
Postat de danieliorga2000 pe 04 Noiembrie 2012, 21:07

Inseamna ca nu ai vazut transmisiunea.Doroftei a fost cel mai temperat din emisiune si cel mai alaturi de Bute.

L-am vazut si data trecuta la radio si acum, nu e alaturi de Bute, e un om marsav iar ceea ce face el nu e critica constructiva, sunt doar niste intepaturi perverse.

nusu_d  •  04 Noiembrie 2012, 21:35
Postat de lucell pe 04 Noiembrie 2012, 18:54

Eu cred ca BUTE a intrat express in contrele alea ca sa vada cat poate duce ...a boxat variat,a boxat si pt k.o iar pe final a boxat tehnic cum numai el stie:) doroftei are dreptate dar nu poate sti exact care a fost tactica impusa de la rouche:)parerea mea e ca Bute trebuie sa invete sa si incaseze daca vrea sa avanseze...tehnica e f buna,dar adversarii nu vor mai fi ca rusul asta care dadea lovituri slabute;)

Cand sa mai invete? la primavara are 33 de ani deja. Nu mai e la prima tinerete.

Vezi toate comentariile (39 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
Program TV complet

Liga 1