SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE DEPISTAT POZITIV

Echipa l-a îngropat? Doroftei a găsit vinovații pentru scandalul dopajului în care e implicat Bute: "A contat anturajul"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 30 mai 2016 09:41

Leonard Doroftei crede că schimbarea echipei făcută de Lucian Bute poate reprezenta cheia scandalului de dopaj în care e implicat pugilistul român de 36 de ani.

"Deja am vorbit cu prieteni din Canada și veștile nu sunt prea bune. Păcat, a contat probabil anturajul. Nu vreau să spun mai multe până nu vin toate analizele. Am spus inițial că ar fi bine să schimbe echipa, dar acum văd că asta reprezintă o problemă", a declarat Doroftei la radiosport1.ro.

500.000 $
a primit Lucian Bute pentru meciul cu Badou Jack

Lucian Bute lucrează acum cu frații Grant, Otis și Howard după despărțirea de antrenorul Stephan Larouche. Românul și-a schimbat și echipa de preparatori și acum colaborează cu Daniel Ortega și Angel Heredia.

De numele ultimului se leagă însă câteva scandaluri de dopaj, fiind anchetat chiar pentru trafic de droguri. Campion național al Mexicului la aruncarea discului, și-a creat propriul său laborator de nutriție.

Heredia a făcut parte din echipa lui Victor Conte, principalul pion în celebrul scandal BALCO, în care justiţia americană a demonstrat că mulţi sportivi luau substanţe anabolizante dezvoltate în laboratorul lui Conte. Cele mai cunoscute nume, cele ale atleților Marion Jones și Tim Montgomery.

Lucian Bute a picat testul antidoping de la finalul partidei cu Badou Jack, terminată la egalitate, vestea fiind dată publicității în urmă cu câteva zile.

69% 
dintre cititorii de pe GSP.ro (aproximativ 28.000 de persoane) consideră că Lucian Bute s-a dopat cu bună-știință (DETALII)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
sakamoto
sakamoto  •  30 Mai 2016, 12:59

Numai Sharapova l-a indopat pe sarmanul Lucian. Te pui cu blondele?

merace
merace  •  30 Mai 2016, 11:57

Bietul Bute a facut echipa si cu Elena Udrea pentru Gala Bute, si uite unde a ajuns ea...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează