SPORTURI  »  BOX  »  BUTE VS. JOPPY, LIVE-TEXT PE GSP.RO, 1 MARTIE ORA LA 4:45

"Ei vorbesc, noi alergăm. La final noi luptăm şi câstigăm"

Articol de GSP - Publicat joi, 28 februarie 2008 00:00

Antrenorul lui Lucian Bute, Stephan Larouche, spune ca îl respectă pe Joppy, dar vorbele pe care acesta le spune le-a mai auzit şi înainte:

"Berrio a plecat acasă având capul mare. Joppy nu este primul american care vine aici si vorbeste tare. Când ei vorbesc, noi ne antrenam. Când ei vorbesc, noi alergăm, iar la final noi luptăm şi câstigăm. Joopy este un pugilist înfometat, aceasta este ultima sa şansă. Îl respectăm, dar după meci vom vorbi de el la timpul trecut".

Partida dintre Bute şi Joppy este programată pe 29 februarie, la Centre Bell din Montreal, şi va fi transmisă în ţară de Radio România Actualităţi, pe 1 martie, la ora 4:45 dimineaţa şi pe gsp.ro puteţi fi alături de Lucian, noi vom relata în timp real fazele meciului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
 •  29 Februarie 2008, 08:11

Pishamas pe tine de administrator de kkt al site-ului. Bine k cenzurezi adresa unde se poate urmari meciul lui Bute live pe internet da ii lasi pe toti frustratii sa se injure unii pe altii doar asa k sa aveti voi astia de la gsp de ce rade. Ar trebui toti sa te injuram pe tine sa nu se mai injure suporterii intre ei pe site fiindca vad k asta si vreti voi, sa va faca trafic.

 •  29 Februarie 2008, 01:38

da.. meciul poate fi vazut pe http://mkn.ro/tv/ pe postul canadian TVA.. cel putin asa sustin canadienii http://tva.canoe.com/emissions/boxe2008/ sursa: rdi-board.com

 •  28 Februarie 2008, 22:25

Bafta Lucian!Stim cu totii ca o sa-ti retii centura!!;))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează