SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE - JEAN-PAUL MENDY

Elena Udrea a fost mai huiduită decît Mendy

Lucian Bute i-a mulţumit Elenei Udrea
Lucian Bute i-a mulţumit Elenei Udrea

Articol de - Publicat luni, 11 iulie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 10 iulie 2011 22:09

Şeful Turismului susţine că lumea nu a înţeles că mulţumirile lui Bute nu erau adresate unui politician, ci unui om care a muncit pentru gală.


Dacă Rudel Obreja nu ar fi avut proasta inspiraţie de a-l face pe Lucian Bute să-i mulţumească de la microfon şi finanţatorului principal, ministrul Elena Udrea ar fi plecat de la gala "Campion pentru România" la fel cum a şi venit. În linişte.

Bute surprins de huiduieli
Sosirea ministrul dezvoltării regionale şi turismului la Romexpo, înaintea meciului Bute-Mendy, nu a fost remarcată de publicul din sală. Îmbrăcată într-o rochie albă, fără mîneci, Udrea s-a aşezat în primul rînd, între ministrul justiţiei, Predoiu, şi Rudel Obreja, de unde a şi urmărit lupta campionului român. La sfîrşit, a aplaudat, fără să facă nici un alt gest care să o scoată în evidenţă. L-a ascultat fericită pe Bute cum acesta a mulţumit familiei, românilor, canadienilor. Moment în care Obreja, aflat pe ring, a intervenit pe lîngă campion să i se adreseze şi principalului sponsor, doamnei ministru. Atunci sala a înlocuit aplauzele şi scandările cu huiduieli. Mai multe şi mai sonore decît cele adresate francezului Jean-Paul Mendy. Reacţia sălii l-a luat prin surprindere pe Lucian, care a simţit nevoia să intervină: "Ar trebui să mulţumiţi si voi … fără implicarea doamnei ministru această gală nu ar fi avut loc!". La ieşirea de pe ring s-a dus către Udrea şi i-a mulţumit personal.

La conferinţa de presă de după meci, pugilistul român nu a mai pomenit numele şefei MDRT, dar a ţinut să precizeze că "nu am venit în România pentru campanie politică, am venit pentru români. Acesta a fost obiectivul meu, să boxez în faţa voastră".

"Lumea nu a înţeles!"
La 15 ore de la victoria lui Lucian Bute, Elena Udrea a organizat o conferinţă de presă ad-hoc, prin care a dorit să facă cunoscut faptul că ministerul pe care-l conduce şi-a atins obiectivul. "Meciul dintre Lucian Bute şi Jean-Paul Mendy a fost urmărit de 4,5 milioane de telespectatori români, cea mai mare audienţă avută în ultimii 20 de ani de o competiţie sportivă transmisă în România".

Demnitarul a mai adăugat că se bucură că a contribuit la îndeplinirea dorinţelor românilor de a-şi vedea campionul şi că s-au cheltuit 1,9 milioane de euro plus TVA, bani proveniţi din fonduri europene şi care nu puteau fi folosiţi în alt scop.

"Nici o faptă bună nu rămîne nepedepsită, lumea nu a înţeles că mulţumirile nu erau adresate unui politician, ci unui om care s-a implicat luni de zile ca acest meci să fie posibil la Bucureşti" a fost singurul comentariu al ministrului Udrea vizavi de huiduielile primite după meci.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
comunicaliber
comunicaliber  •  11 Iulie 2011, 11:16

Ba da tarani sunteti....Aceasta gala a fost facuta cu eforturi imense...Infrastructura din romanica nu permite momentan desfasurarea unor astfel de evenimente.De aceea eu zic,ca macar pentru acest lucru Elenuca trebuie aplaudata. Bravo ELENA UDREA pentru ca ai adus un mare campion acasa

alpin
alpin  •  11 Iulie 2011, 09:03

Asa-i d-na Huuudrea! Lumea nu a inteles. Daca ar fi inteles, acum nu am avea aceasta gashka nenorocita la conducerea Romaniei!!! Sa speram ca lumea va intelege ... la urmatoarele alegeri!!!

haxor
haxor  •  11 Iulie 2011, 02:29

Romanii sunt un popor de neinteles si vesnic nemultumiti, oricum o dai cu ei tot bocesc, huiduie si fluiera! :-)) Deci nu stiu de ce ma ezgusta reactia semenilor mei, ca doar sunt si eu roman si totusi ma duc de fiecare data cu gandul la filmul B0ràT cand au loc astfel de faze si astfel de istorii cu reactzii de mahala. De fapt romanii sunt victimele propriilor frustrari si nu fac nimic pentru a schimba ceva in bine de frica ca n-au sa mai aibe maine dupa ce fluiera, huidui si injura! ;-))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează