SPORTURI  »  BOX  »  CATEGORIA SEMIGREA

EXCLUSIV Ronald Gavril analizează lupta dintre Canelo și Kovalev: „Taurul a răpus toreadorul” + Anunț în fața românilor: „Asta mi-a promis Mayweather”

Articol de - Publicat miercuri, 06 noiembrie 2019 11:55

Pugilistul român Ronald Gavril (33 de ani), stabilit în SUA, a fost prezent la victoria mexicanului Saul Canelo Alvarez (29 de ani) în fața rusului Sergey Kovalev (36 de ani), meci care a contat pentru centura WBO. Ronald a analizat meciul pentru GSP.ro.

„A fost un meci care va intra în istoria boxului cu siguranță. S-au luptat doi pugiliști de cea mai mare clasă, unul la final de carieră, iar celălalt în cea mai bună formă a sa. Meciul a semănat cu unul în care toreadorul e răpus de taur. Canelo și Sergey au demonstrat încă o dată cât de frumos poate fi acest sport dus la nivel de artă. Am văzut o defensivă activă din partea lui Canelo. De partea cealaltă, am văzut un adevărat scrimeur care a făcut față cu brio atacurilor foarte bine gestionate de mexican.

În final a a învins cel care și-a stăpânit mai bine emoțiile. Chiar dacă e mai tânăr, Canelo a învins prin atitudinea și deplasarea foarte bune. A fost o adevărată  lecție de box pentru generațiile viitoare”, a declarat Ronald Gavril pentru GSP.ro. 

EXCLUSIV Ronald Gavril analizează lupta dintre Canelo și Kovalev: „Taurul a răpus toreadorul” + Anunț în fața românilor: „Asta mi-a promis Mayweather”

Canelo a pierdut doar cu Mayweather

Singurul meci pierdut de Canelo în carieră a fost în fața lui Floyd Mayweather, în septembrie 2013. Ronald a vorbit și despre acea partidă. 

„În cazul meciului dintre Canelo și Mayweather vreau să remarc un singur aspect: stilul lui Floyd de a boxa. E un artist cu mănuși. Un asemenea om nu are cum să piardă niciodată în fața oricărui alt stil de box. 

Mulți vor spune că lucrurile ar sta altfel dacă s-ar lupta acum și sunt de acord cu asta, pentru că în box evoluăm ca și în viață. Eu personal nu cred că ar fi putut învinge taurul în acest caz”, a adăugat Ronald Gavril. 

„Le promit românilor că voi face tot posibilul să demonstrez curajul și puterea poporului nostru de a reuși și o să cuceresc titlul de campion mondial. Chiar am vorbit acum cu Floyd și mi-a promis că voi lupta anul acesta, în decembrie. Până la această oră nu știu nici adversarul, nici data meciului”
Ronald Gavril

EXCLUSIV Ronald Gavril analizează lupta dintre Canelo și Kovalev: „Taurul a răpus toreadorul” + Anunț în fața românilor: „Asta mi-a promis Mayweather”

Ronald Gavril după o victorie

56 de meciuria luptat Canelo, reușind 53 de victorii (36 prin KO), două remize și o singură înfrângere în fața lui Mayweather

Vezi și:

VIDEO + FOTO Saul Canelo Alvarez, noul campion WBO la categoria semigrea! KO violent reușit în meciul cu  Sergey Kovalev

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează