SPORTURI  »  BOX  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Cum i-a propus antrenorul Franței lui Mihai Leu să se lase bătut: „M-a întrebat ce să-mi dea ca să îl las pe boxerul lor să câștige!”

Articol de - Publicat miercuri, 04 martie 2020 15:17

Fostul campion mondial de box, Mihai Leu (51 de ani), a dezvăluit în direct la GSP Live cum i-a fost propus să se lase bătut în fața fiului unui sponsor al lotului Franței. 

În timpul unui turneu, Leu a fost abordat de către antrenorul lotului Franței, care i-a propus să facă un compromis. Acesta rememorat momentul la GSP Live: 

„Îl cunoscusem la un turneu pe antrenorul naționalei Franței. Am boxat cu un băiat francez care era băiatul unui sponsor de la lotul lor de box. Antrenorul a venit la mine și m-a întrebat ce să-mi dea ca să îl las pe boxerul lor să câștige. I-am spus că nu se pune problema. 

Noi la vremea respectivă dacă câștigam un meci prin abandon, era un sistem mai dur, după ce se termina meciul făceai practic antrenament, ca să fii în formă și ca să nu ai probleme cu greutatea. Eu preferam să boxez, decât să fac antrenament. I-am zis antrenorului că nu pot să fac asta, dar promit că nu o sa-l bat așa tare. Am câștigat la puncte și după aceea mi-a spus că dacă vreodată mă gândesc să rămân, să-l caut” 

Lucru pe care boxerul român l-a și făcut. Înainte de Balcaniadă, în 1987, Leu a fugit din hotelul în care era cazat în Grecia și după ce a reușit să ajungă în Franța, l-a contactat pe antrenorul francez. Doar că nu a reușit să mai vorbească cu el, din cauza unor probleme a fost nevoie să plece în Germania. (DETALII AICI)

Citește și:

EXCLUSIV VIDEO Mihai Leu, povești fabuloase cu expații români: „Hoții m-au ajutat să ajung în Germania, cinstiții mi-au furat 20.000 de euro” + De ce a lucrat în măcelărie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează